Як самостійно збудувати туалет на дачі: пошагова інструкція

Як побудувати туалет на дачі своїми руками

Будівництво туалету на дачі може виявитися досить сильним викликом, особливо якщо ви не маєте досвіду у власному будівництві. Однак, з правильними інструкціями і матеріалами, ви зможете побудувати просту, але функціональну споруду, яка задовольнить ваші потреби.

Перш за все, вам потрібно вирізати основу, на якій ви будете встановлювати туалет. Використовуйте гвинти або гвинти для прикріплення рейок до основи. Зафіксуйте також і середню частину рами, яка буде підтримувати туалет. Потім встановіть заготовки, які ви вирізали раніше, у відповідний отвір туалету. Вставте туалет на місце і закріпіть його з обох боків.

Далі вам потрібно оббити стіни туалету, використовуючи рейки і деревину. Крокви буде потрібно розпилити, щоб вони підійшли до потрібної довжини. Зафіксуйте крокви на місці, використовуючи гвинти, і оббивайте стіни туалету. Не забудьте просвердліть отвір для задньої частини унітазу.

Тепер встановіть двері туалету. Прикріпіть їх до рами, ретельно привернувши кути. Розпиляйте двері, якщо потрібно, для досягнення правильної висоти. Після цього зафіксуйте передню частину дверей і унітазу, використовуючи гвинти. Переконайтеся, що унітаз щільно прилягає до задньої частини туалету.

Не забудьте також про встановлення вікна та вентиляцію для забезпечення природного освітлення та циркуляції повітря. Використовуйте зображені в технічних кресленнях матеріали і інструменти для цього. Закінчивши будівництво туалету, перевірте рівень будівлі і зробіть необхідні налаштування, щоб вона стояла стійко і привабливо на вашій дачі.

Простий план та креслення туалету на вулиці

Підстава

Перш за все, необхідно обрати місце для туалету на вулиці. Його розташування повинно бути зручним і забезпечити комфорт користувачам. Потім, встановіть підставу для туалету, яка буде функціонувати як основа для всієї конструкції.

Для виготовлення підстави скрипки можна використовувати рейки або деревину. За допомогою гвинтів прикріпіть їх до землі так, щоб вони були рівними та щільно фіксували потрібне місце.

Стіни і двері

Стіни і двері

Потім установіть стіни туалету, використовуючи дерев’яні рами. Вставте до них дерев’яні дошки, розпиляйте їх на правильні розміри. Оббейте стіни дерев’яними дошками, зафіксувавши їх за допомогою гвинтів.

Також необхідно встановити двері для туалету. Розріжте отвір для дверей на одній зі стін туалету. Просвердліть отвори для гвинтів, щоб прикріпити двері. Встановіть двері на гвинти, щільно закріпіть їх до стін туалету.

Покрівля

Покрівля

Досить простий спосіб встановити покрівлю для туалету – використовуйте крокви. Проріжте крокви таким чином, щоб вони з’єднували верхні частини стін туалету. Зафіксуйте крокви за допомогою гвинтів, щоб вони міцно тримались і не рухались.

Потім скріпіть плоскі дошки до крокв, це стане основою для покрівлі туалету. Використовуйте дерев’яні дошки, які розпилятимуться на стільки частин, скільки це необхідно, щоб повністю покрити площу туалету.

Унітаз

Останнім кроком буде встановлення унітазу в туалеті на вулиці. Встановіть унітаз на потрібному місці, щільно закріпіть його.

Зображення наступної сторінки показує креслення та деталі будівництва туалету на вулиці:

  • Передня частина туалету: рама, стіни, двері, вставка дверей
  • Задня частина туалету: рама, стіни, покрівля
  • Унітаз

Як зробити туалет на дачі своїми руками

Як зробити туалет на дачі своїми руками

Необхідні матеріали

Для будівництва туалета на дачі вам знадобиться:

  • Будівельні матеріали для стін і підлоги (цегла, дошки або блоки)
  • Рейки чи крокви для будівництва рами
  • Деревина для виготовлення підстави і дверей
  • Цвяхи або гвинти для фіксації матеріалів
  • Унітаз і сантехнічне обладнання

Кроки збирання туалета

  1. Встановіть фундамент для туалета. Просвердліть отвір у землі задля стічних систем.
  2. Просвердліть отвір для крокви в передній частині підлоги, щоб встановити унітаз на підставу.
  3. Зафіксуйте рейки або крокви по периметру цього отвору, використовуючи гвинти або цвяхи.
  4. Візьміть матеріал для стін і підлоги і оббийте ними стінки і підлогу туалета.
  5. Зафіксуйте матеріал гвинтами або цвяхами, щоб все було досить міцно.
  6. Встановіть раму унітазу на підставу і прикріпіть його до рейок чи крокв.
  7. Встановіть рівень, щоб перевірити, чи правильно встановлений туалет.
  8. Досить середній розмір розпиляйте деревину для дверей, прикріпіть їх гвинтами або цвяхами.
  9. Після цього встановіть двері на раму туалету, використовуючи гвинти або петлі.

Тепер ваш туалет на дачі готовий до використання. Він легко використовується і забезпечить вам зручності під час перебування на дачі. Щільно закрийте двері після використання, щоб уникнути запахів і неприємностей.