Мешканця Буковини посадили в тюрму за систематичне розбещення 10-річної падчерки

Мешканцю Чернівецької області присудили 10 років тюрми за розбещення 10-річної падчерки та неодноразові спроби зґвалтувати дівчинку. За даними психологів, які працювали з потерпілою, чоловік систематично знущався з дитини протягом чотирьох років. У суді чоловік свою вину так і не визнав, проте його дані все одно внесли до реєстру педофілів.

Про вирок буковинцю у понеділок, 7 листопада, повідомила прес-служба Чернівецької обласної прокуратури. Правоохоронці уточнюють, що насильник спробував оскаржити попередній вирок, проте Верховний суд залишив покарання у силі.

«Завдяки ефективній роботі психолога встановлено, що 10-річна дівчинка з шести років систематично потерпала від сексуального, фізичного та психологічного насильства, яке з нею вчиняв вітчим. Ювенальні прокурори надали до суду беззаперечні докази вчинення тяжкого злочину. Проте чоловік не визнав свою вину», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Відтак суд визнав чоловіка винним у розпусних діях стосовно малолітньої падчерки та за неодноразове намагання її зґвалтувати (ч. 2 ст. 156, ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 152 ККУ). Інформацію про засудженого внесли до реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter