Поліція затримала 21-річну франківчанку з кілограмом марихуани

За скоєне 21-річній мешканці Івано-Франківська загрожує до шести років тюрми

Поліція затримала 21-річну мешканку Івано-Франківська після отримання партії наркотиків на пошті. За даними правоохоронців, дівчина отримала посилку з канабісом (марихуаною) на 280 тис. грн. Вага відправлення – близько кілограма. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини злочину.

Як у суботу, 15 жовтня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, 21-річну місцеву мешканку затримали при одержанні партії наркотиків у поштовому відділенні. У посилці, які отримала дівчина, були два пакети з канабісом вагою близько 1 кг.

«Оперативники викрили 21-річну мешканку Івано-Франківська під час отримання посилки з партією наркотиків. Вартість наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 280 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні поліції.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ККУ (незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів). Санкція статті передбачає до шести років ув’язнення з конфіскацією майна.

Поліцейські з’ясовують усі обставини злочину, шукають спільників фігурантки справи та перевіряють походження наркотиків. Увесь вміст посилки уже відправили на експертизу.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter