Рецепти приготування пирога з кабачків в духовці

Пиріг з кабачків в духовці рецепти

Кабачковий пиріг – це відмінний варіант для тих, хто хоче скуштувати щось смачне і корисне. Найкраще вживати цей сезонний продукт у літні місяці, коли кабачки дуже молоді і соковиті. Можна приготувати пиріг з кабачків з різними начинками – фаршем, сиром або навіть як десерт.

Для приготування цього пирога буде потрібно трохи часу та уваги, але результат вартий всіх зусиль. Спочатку будемо готувати самі кабачки: промиємо їх під теплою водою і подрібнимо на тонкі кружечки або стрижні. Тепер займемося тістом. Для цього змішаємо муку, яєчки, сіль, трохи розсолу та невелику кількість води. Замісимо однорідне тісто і залишимо його на 30 хвилин, щоб воно настоялось.

Тим часом потрібно підсмажити необхідні інгредієнти для начинки. Додамо трохи олії в сковорідку та зажаримо фарш до золотисто-коричневого кольору. Порошок соди трохи випускає зайвий газ, що зробить наш пиріг пишнішим.

Тепер займемося складанням пирога. На підготовленому шарі тіста вистелемо кабачки, нарізані кружечками або стрижнями. Поділимо їх на дві частини і в теперішій ситуації приберемо вершиною кабачків уверх. Ми повинні отримати пиріг з двома однаковими шарами кабачків, між якими знаходяться начинка і тісто. Звернемо увагу, щоб кабачки розташовувалися рівномірно по всій площі пирога. Зверху можна прикрасити пиріг додатковим шаром тіста в плетінці або декоративними елементами.

Тепер залишиться тільки випікати пиріг у розігрітій духовці при температурі 180 градусів. Випічка займе приблизно 30-40 хвилин, але краще користуватися готовністю зубочистки. Після цього залишимо пиріг трохи попаритися в формі, поки він охолоджується, і вже потім можна насолоджуватися смачним кабачковим десертом, який приємно здивує своїми смаковими якостями та ніжністю.

Заглянемо на кухню

Заглянемо на кухню

Кабачковий пиріг – це смачний і простий у приготуванні десерт. З якогось невідомого причини кабачки останнім часом здобули популярність серед кухарів. І це зрозуміло, адже цей овоч має багато корисних властивостей та може бути використаний у різних стравах.

Традиційно, до приготування кабачкового пирога використовують молоденькі кабачки. Єдиним завданням кабачка в цій страві – бути подрібнимо і однорідним. Тож перед приготуванням пирога не забудьте порошку подрібнити цей овоч поміж. Акцентую вашу увагу,

  • Для теста вам знадобиться:
    1. кабачки – трохи більше ніж половина початку пальця;
    2. фарш;
    3. цукор.
  1. Ми приступаємо до виготовлення тіста. Потрібно взяти кабачки, відділити кожен маленький заготовку. Їх потрібно порадувати кабачок, додати трохи фаршу. У цій ролі може бути м’ясний, курячий або грибний фарш. Також варто зазначити, що краще використовувати нежирні сорту кабачків. Після додавання фаршу до них додаємо ще трохи цукру, щоб пиріг став приємним на смак. Додайте трохи солі і добре перемішайте.
  2. Далі в склянку з непористих порошком додаємо соди, заливаємо декілька капель води і додайте трохи майонезу. За допомогою вилки перемішуємо цю масу.
  3. Тепер важливий момент – замішкаємо спільну масу з фаршем і кабачками. Перемішуємо доки маса не зв’яже. Має вийти тісто, яке не липне до рук, але в середині трохи липкіше.

Тепер можна займемося самим пирогом.Викладаємо тісто в скляночку з декількома шматочками фаршу до верхнього горіха. Штовхаємо весь фарш всередину скляниці. Чим більше фаршу, тим краще буде сам пиріг.

Тепер, кол опиріг з кабачків в духовці готується,який. Духовку звільняємо, вмикаємо температуру до 180 градусів. І збираємося чекати. Чекайте близько 35-40 хвилин. Потім вийміть і опустіть пухкий пиріг. Під оперативний контроль він остигне до 20 хвилин.

Отже, зауважувати, що приготування кабачкового пирога в духовці просте і швидке. Головне мати всі компоненти під рукою і не забувати про час. Рецепт пирога досить практично, бо замість кабачків можна використовувати баклажані, а замисть м’яса – гриби. На ваш смак і фантазія.

Їжачки на сирній галявині

Їжачки на сирній галявині

Десерт “Їжачки на сирній галявині” – це кабачковий пиріг, який приготувати дуже просто і приємно. Почнемо з підготовки кабачків. Кабачки трохи подрібнимо на нашій “галявині” – на блюдці.

Тепер займемося складом для пирога. Змішаємо сирний фарш з додаванням якако порошку, щоб десерт набував чудовий аромат. Додамо трохи соди, солі та трохи води, щоб отримати однорідну консистенцію.

Приготування пирога буде практично не займати часу, лише декілька хвилин. Викладемо подрібнені кабачки в форму для випічки та зверху насиплемо сирний фарш.

Тепер пиріг готовий до випічки, поставимо його в духовку та приготовимо при температурі 180 градусів. За цей час молоденький пиріг стане золотистим і ароматним.

Після випічки можна прикрасити пиріг свіжими зеленню або подати його просто так. Він буде виглядати дуже апетитно і смачно. Насолоджуйтесь саморобним десертом!

Приготування

Приготування

Перш ніж займемося випічкою кабачкового пирога, потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти. Треба буде взяти молоденькі кабачки, злущити їм шкірку та нарізати на тонкі коліщатка. Крім того, знадобиться краще взяти кабачки однорідного сорту, щоб склад пирога був рівномірним.

Тепер увагу приділимо приготуванню тіста для пирога. У глибокій мисці змішаємо муку, яйця, розтоплену олію, трохи соди, сіль та какао-порошок. Додамо воду та добре перемішаємо всі інгредієнти, доки не отримаємо однорідне тісто.

Тепер треба дати тісту “починитися”. Щоб це було можливо, залишимо його на 10-15 хвилин, щоб всі компоненти поєдналися між собою й придбали потрібну консистенцію.

Поки тісто “відпочиває”, ми можемо приготувати начинку для пирога. Для цього припустимо кабачки на сковородці з трохи олії, додамо сіль та інші спеції за вашим смаком. Кабачки потрібно готувати до м’якості, поки вони не стануть легкими для жування. Тоді вони будуть ідеальними для кабачкового пирога.

Тепер прийшов час злити всі кроки разом і приготувати пиріг. Змішаємо наші підсмажені кабачки з розміченим тістом і перемішаємо все доки не отримаємо однорідну суміш.

Отриману масу вилійте в підготовлену форму для запікання та поставте в духовку на піч розігріту до 180 градусів. Залиште пиріг у духовці на 40-50 хвилин, поки він не стане золотистим і готовим до подачі на стіл. Після цього вийміть пиріг з духовки і дайте йому трохи охолонути.

Кабачковий пиріг готовий до подачі. Приємного апетиту!

Пиріг з кабачка в духовці рецепт

Пиріг з кабачка в духовці рецепт

Якщо у вас є молоденький кабачок, тоді він доволі легко може стати основою для смачного пирога. Бути в зовсім новому образі – таким смаковим і красивим, що ви вже не зможете уявити своє життя без нього.

Склад пирога з кабачком простий і доступний: кабачки та фарш. Тепер, коли у нас є всі необхідні компоненти, займемося його приготуванням. Спочатку трохи підготуємо кабачки – вони подрібнимо нарізками та потроху пішіть на рослинній олії до золотистого кольору. Поки кабачки тушкуються, можна зайнятися приготуванням фаршу. Додамо в нього сіль, перець, склянку води і столову ложку соди, розведену в столовій ложці води. Все ретельно перемішаємо.

Тепер розкатайте лист тіста і накрийте ним форму для випічки. Ліжечко положіть з кабачком, зверху вкладіть фарш. Зверху прикрийте другим шаром тіста. Поклавши в духовку пиріг, випікайте його протягом приблизно 30-40 хвилин при 180 градусах. Добре промите кабачковий пиріг покраще посерветься з кількома годинами до нього однорідним смаком і стабільним запахом. Це буде просто і приємно десерту для вашого столу.

Не забувайте також, що пиріг з кабачком можна приготувати з додаванням какао-порошку, що надобавить йому схожості з шоколадним десертом. Тому, залежно від вашого смаку, вирішуйте який кабачковий пиріг приготувати, але в будь-якому випадку ви отримаєте надзвичайно корисну та смачну страву.