Залужний показав карту ранкових масованих обстрілів України

На схемі позначено російські обстріли станом на 10:20-11:00 понеділка, 10 жовтня

У понеділок, 10 жовтня, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оприлюднив карту, на якій позначені місця обстрілів, які російські війська здійснили зранку 10 жовтня. На схемі позначено ситуацію станом на 10:20-11:00 понеділка, 10 жовтня.


Для збільшення натисніть на зображення

Валерій Залужний зазначив, що безпека України та всієї Європи – в майстерних руках українських захисників. При цьому, їм нелегко відбивати ворожі атаки.

«Ми змушені відбивати ці атаки, застосовуючи озброєння радянських часів, яке до того ж маємо в недостатній кількості», – написав на своїй сторінці у Facebook Головнокомандувач ЗСУ.

Він розповів, що ворог застосував крилаті ракети повітряного, морського та наземного базування, балістичні ракети, зенітні керовані ракети, розвідувальні та ударні БПЛА типу Shahed-136.

«Сили і засоби протиповітряної оборони Повітряних Сил, Сухопутних військ ЗС України та наші зенітні розрахунки знищили більшість смертоносних ракет і боєприпасів. В умовах такої інтенсивності завдання ударів одночасно з усіх напрямків вони продемонстрували професійність і відданість справі», – зазначив Залужний.

І додав, що незважаючи на агонію диктаторського режиму, Україна вистоїть і переможе.

Зазначимо, що секретар РНБО Олексій Данілов назвав сьогоднішні масові обстріли РФ агонією перед поразкою.

Нагадаємо, у понеділок зранку, 10 жовтня, Росія завдала масових ракетних ударів по Україні. Українська ППО збила 43 із 84 випущених Росією ракет.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter