Як приготувати автентичний корейський суп рамен з додаванням локшини?

Як приготувати корейський суп з локшиною рамен

Сьогодні ми поговоримо про приготування неймовірно ситного та смачного корейського супу з локшиною рамен. Ця страва стала дуже популярною завдяки своєму неповторному смаку та нескладному способу приготування.

На початку необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти для супу. Очистіть і наріжте цибулю та часник на дрібні шматочки. Взяти більше двох зубків часнику не потрібно, оскільки він має дуже насичений смак. Також наріжте свинину та гриби на невеликі шматочки. Додайте трохи соусу та масла в каструлю і поставте на вогонь.

Додайте цибулі у каструлю та обсмажте її до золотистого кольору. Після цього додайте свинину та гриби і продовжуйте смажити, поки м’ясо не стане запашним. Завдяки цьому кроку суп отримає багатий смак та аромат.

Після невеликої паузи додайте в каструлю бульйон та протягом півгодини варіть страву на помірному вогні. Під час варіння можна додати різні спеції та оцет для насичення смаку. Як тільки суп готується, налейте його в окрему чашу.

Основним інгредієнтом корейського супу з локшиною рамен є, звичайно ж, локшина. Варіантів приготування локшини може бути декілька. Один з них – це варіант з мультиваркою. Візьміть рисовий борошно, додайте трохи води та замішайте тісто. Потім розкатайте його на тонкі шари та наріжте на невеликі шматочки.

Ще один варіант – це відваріть готову локшину у пісочниці. Залейте локшину окремою каструлею окропом, додайте солодкий соус та варіть протягом 5-7 хвилин. Після цього зніміть з вогню і дайте трохи охолонути. Такою локшиною можна насолоджуватися самостійно або додавати до супу.

Як тільки локшина готова, додайте її до чаші з супом. Також можна додати варені яйця, свіжу цибулину та рисовий оцет для насичення смаку. Підавати страву краще гарячою. Завдяки соєвому соусу та іншим інгредієнтам, цей суп стане справжнім смаковим вибухом для всієї родини.

Як приготувати рамен за класичним рецептом

Як приготувати рамен за класичним рецептом

Рамен – це японська страва з локшини та бульйону, яка готується протягом тривалого часу. У класичному рецепті використовуються такі інгредієнти: м’ясо (найчастіше свинину або куряче філе), локшину рамен, цибулину, часник, соєвий соус, сіль, оцет, рисовий оцет, цукор, курячий бульйон, соєвий соус, масло.

Приготування рамен починайте зі збору інгредієнтів. Відваріть куряче філе в солоній воді до готовності. Потім витягніть м’ясо з бульйону і розім’яліть на шматочки.

Окремо варіть локшину рамен за інструкцією на упаковці. Коли вона готується, можна підготувати соус. Для цього змішайте соєвий соус, рисовий оцет, цукор та сіль у певних пропорціях.

На піску покладіть дві зубки часнику, додайте трохи масла і протушкуйте його протягом кількох хвилин на помірному вогні. Додайте до часнику порізану цибулину та шматочки м’яса, посоліть за смаком і трохи підсмажте.

Покладіть готову локшину в чашу, налийте бульйон і додайте соус. Поставте на тарілку шматочки м’яса з цибулею, прикрасьте яйцем, можна додати куряче філе зверху. Приготовте рамен за класичним рецептом та насолоджуйтесь чудовим смаком цієї страви!

Як приготувати корейський рамен «Ситний сніданок»

Як приготувати корейський рамен «Ситний сніданок»

Сьогодні розповім вам про один ситний варіант корейського рамену, який називається «Ситний сніданок». Цей смачний суп з локшиною буде ідеальним стравою для початку дня.

Для приготування цього рамену вам знадобиться декілька інгредієнтів: локшина рамен, бульйон (можна використовувати курячий, грибний або овочевий), м’ясо (курку або свинину), овочі (моркву, цибулину, брокколі), яйця, соєвий соус, спеції та сіль.

Почніть з приготування бульйону. Візьміть каструлю, поставте на вогонь і налійте в неї воду (приблизно 1-1,5 літра, залежно від потрібної кількості порцій). Додайте куряче філе (або свинину) і варіть протягом півгодини. Потім видаліть м’ясо з бульйону, відокремивши його від кісток і шкірки, і наріжте на невеликі шматочки.

Далі варіть локшину окремо згідно інструкції на упаковці. Як тільки локшина буде готова, відкиньте воду і промийте її холодною водою, щоб зупинити процес готування.

Підготуйте овочі: очистіть моркву і наріжте її соломкою, наріжте цибулину на тонкі пластівці, розібйте брокколі на квіточки.

На дно каструлі налейте трохи рослинного масла і розігрійте його. Додайте наріжену цибулину і обсмажте її до золотистого кольору. Потім додайте моркву і брокколі, тушкуйте їх на мінімальному вогні протягом 5-7 хвилин.

Далі додайте в бульйон нарізане м’ясо, локшину, овочі і солодкий перець (за смаком). Додайте соєвий соус і сіль за смаком. Потім варіть рамен ще 3-5 хвилин під кришкою, доки всі інгредієнти не прогріються і не добре проникнуться смаками.

Окремо відваріть яйця до ступеня готовності, який вам подобається. Можна зробити яєчний напій, а можна лише відварити яйця вкрутую. Як тільки яйця будуть готові, збережіть їх у холодній воді.

На дно чаші налейте бульйон з раменом, додайте нарізане яйце, посипте рисовим насінням і цибулину. Приправте страву за смаком соєвим соусом і додайте кілька зубків часнику (можна використовувати свіжий або сушений). Насолоджуйтесь своїм ситним сніданком!

Як приготувати рамен по-китайськи

Як приготувати рамен по-китайськи

Сьогодні ми розкажемо вам, як приготувати рамен по-китайськи. Ця страва є однією з найпопулярніших в китайській кухні і має свої особливості та секрети приготування.

Інгредієнти, які вам знадобляться:

  • Локшина рамен – 1 пачка
  • Свинина або куряче філе – 200 г
  • Цибулина – 1 шт
  • Часник – 2 зубки
  • Брокколі – 100 г
  • Гриби шиітаке – 50 г
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Оцет рисовий – 1 ч. л.
  • Масло солодкий часнику – 1 ложка
  • Спеції (кориця, м’ята) – за смаком

Почніть з приготування бульйону. В каструлю налйте воду, додайте сіль та варіть протягом 5-7 хвилин. Відваріть локшину окремо, згідно інструкції на пачці.

Свинину наріжте невеликими шматочками і обжарте на соняшнику маслі. Потім додайте цибулину, часнику та брокколі. Приготуйте овочі до готовності, щоб вони залишилися твердими.

Тепер додайте гриби, соєвий соус, оцет рисовий та спеції. Тушкуйте їх протягом 5 хвилин.

В окрему каструлю налйте бульйон, додайте пісок з локшини, а потім відправте туди свинину з овочами. Варіть страву протягом 15 хвилин.

Під час варіння рамену можна додати яйця, щоб суп став більш ситним. Для цього відділіть жовтки від білків, а потім додайте їх до супу за 2-3 хвилини до його готовності.

Готовий рамен подавайте гарячим в глиняній тарілці. Видаліть каструлю з плити і викладіть локшину та м’ясо окремо.

Приготований рамен по-китайськи – чудовий варіант для тих, хто любить китайську кухню. Завдяки соусу, спеціям та багатому смаку, ця страва готується дуже швидко та просто. Подавайте рамен із свіжими овочами та зеленню – це додасть страві ще більше смаку та аромату.

Як приготувати японський рамен

Як приготувати японський рамен

Японський рамен – це традиційна страва японської кухні, яка складається з бульйону, локшини, м’яса та різних інгредієнтів. Для приготування японського рамену вам знадобляться такі інгредієнти:

  • свинина або курка – 200 г
  • локшина рамен – 100 г
  • яйця – 2 шт
  • цибулина – 1 шт
  • часник – 2 зубки
  • масло – 2 ст. л.
  • соєвий соус – 3 ст. л.
  • оцет – 1 ст. л.
  • бульйон – 1 л
  • солодкий перець – 0,5 ч. л.
  • кориця – 0,5 ч. л.
  • сіль – за смаком

1. На початку підготуйте всі інгредієнти. Очистіть свинину або курку від шкіри та наріжте на невеликі шматочки.

2. У великій каструлі або мультиварці нагрійте масло і обсмажте цибулину та часник до золотистого кольору.

3. Додайте м’ясо і протягом декількох хвилин обсмажуйте його, доки не змінить колір.

4. Відваріть яйця в окремій каструлі, щоб вони були напівжидкими. Видаліть з води і охолодіть.

5. Додайте до каструлі бульйон, соєвий соус, оцет, сіль, солодкий перець та корицю. Дайте бульйону закипіти, а потім зменште вогонь і варіть протягом 20 хвилин.

6. Додайте локшину рамен до каструлі і варіть до готовності, дотримуючись інструкцій на упаковці.

7. В цей час розкладіть м’ясо, цибулину, гриби та інші інгредієнти на тарілці.

8. Після варіння локшини рамену, розлейте бульйон із локшиною у чашу.

9. Додайте варені яйця та інші інгредієнти до чаші з бульйоном.

10. Подаємо рамен гарячим. Смачного!

Як приготувати рамен з куркою

Як приготувати рамен з куркою

Рамен – це дуже популярний японський суп, який можна легко приготувати вдома. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати рамен з куркою.

Спочатку необхідно приготувати інгредієнти. Наріжте куряче філе на шматочки, а також очистіть і наріжте цибулину та часник. До цього додайте такі інгредієнти, як гриби, брокколі і локшина.

Потім відправте куряче філе разом з цибулиною і часником в каструлю. Додайте трохи соєвого соусу, солі і спеції за смаком. Варіть протягом півгодини, поки куряче м’ясо не стане м’яким і ніжним.

Під час варіння готуйте локшину. Візьміть окрему каструлю, налейте в неї воду і додайте трохи солі. Після закипіння налийте туди локшину і варіть протягом 3-4 хвилин, доки вона не стане м’якою. Потім відкиньте локшину на друшляк і промийте її холодною водою.

Після цього додайте локшину до готового курячого бульйону разом з грибами, брокколі і іншими інгредієнтами. Додайте ще трохи соєвого соусу і зубки часнику. Варіть протягом 5-7 хвилин, поки всі інгредієнти добре прогріються.

Готовий рамен можна подавати на стіл. Розлійте його в глибоку чашу, прикрасьте зеленню і насінням рисового оцету. Перше, що варто зробити, це спробувати бульйон. Він повинен бути солодкуватим і ароматним завдяки соєвому соусу та спеціям. Потім спробуйте саму локшину і куряче філе. Вони повинні бути м’якими та соковитими.

Як приготувати рамен в мультиварці

Рамен – це популярна японська страва, яка готується на основі локшини. Приготувати рамен в мультиварці – просто і швидко. Для цього вам знадобиться кілька інгредієнтів та мультиварка.

Спочатку візьміть свинину і наріжте її на шматочки. Додайте трохи оцету, цибулини та часнику для підсмаження м’яса. Поставте мультиварку на режим “смаження” і підсмажте м’ясо до золотистого кольору.

Поки м’ясо смажиться, видаліть насіння з грибів і наріжте їх на шматочки. Додайте гриби до мультиварки разом з м’ясом і продовжуйте смажити протягом кількох хвилин.

Потім додайте до мультиварки кубики морквини та брокколі. Залийте їх водою та додайте соєвий соус і трохи солі. Поставте мультиварку на режим “варіння” і варіть овочі протягом 10-15 хвилин.

У проміжній час відваріть локшину в окремій каструлі згідно з інструкцією на упаковці. Коли локшина готується, витягніть м’ясо та овочі з мультиварки і наріжте їх на шматочки.

Поставте мультиварку на режим “варіння” і додайте в неї відварену локшину, нарізану свинину та овочі. Додайте також соус з соєвого бульйону, трохи спецій і цибуликових кілочків.

Готуйте рамен в мультиварці протягом ще 10-15 хвилин. Потім перевірте смак і, за необхідності, додайте більше соєвого соусу чи спецій. Після цього рамен готовий!

Подавайте рамен в мультиварці гарячим в окрему тарілку. Посипте його зеленню і насінням. Насолоджуйтесь цією ситною та смачною стравою, яка завдяки мультиварці готується швидко і легко!