Перед наступом ЗСУ засипають росіян листівками з інструкціями про здачу в полон

Артилеристи ЗСУ перед наступом стріляють по загарбниках агітаційними снарядами

Перед тим, як наступати, артилеристи Збройних сил України запускають снаряди, начинені листівками з інструкціями для російських загарбників, як здатися в полон. Про це йдеться в сюжеті воєнного кореспондента Олександра Осовського, який опублікувала заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Як йдеться в сюжеті, листівки закликають здатися в полон та інструктують, як саме це зробити. Кожен снаряд містить півтори тисячі таких листівок. Цими снарядами воїни ЗСУ стріляють у різних напрямках, аби якнайбільше окупантів отримали цю інформацію.

Заступниця міністра оборони зазначила, що ці листівки є одним із ефективних способів інформаційної роботи з ворогом перед контрнаступом.

«Перед тим, як просуватися вперед, наші захисники передають “вітання” російським окупантам і дають останню можливість здатися в полон. Інакше на українській землі їх чекає тільки смерть», – написала вона у Facebook.

Нагадаємо, ЗСУ за останні кілька днів майже вибили росіян із Харківської області. За словами головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, українським воїнам до виходу на державний кордон залишилося 50 км.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter