10 людей постраждало внаслідок ДТП з рейсовим автобусом на Закарпатті

38-річний водій Opel Zafira від отриманих травм загинув на місці

Внаслідок ДТП у селі Хмільник на Закарпатті постраждали дев’ять пасажирів та водій рейсового автобусу Mercedes Benz. Серед потерпілих є п’ятеро дітей, усіх доставили до лікарні. За попередніми, даними 38-річний водій Opel Zafira не впорався з керуванням і зіткнувся з автобусом. Від удару водій авто загинув на місці аварії. Пізніше стало відомо, що загиблий водій працював поліцейським, на момент ДТП він перебував поза службою.

Як повідомляє прес-служба ДСНС Закарпаття, виклик про ДТП у селі Хмільник Берегівського району рятувальники отримали о 09:36 у середу, 24 серпня. Автомобіль Opel Zafira, рухаючись в напрямку с. Сільце, зіткнувся з рейсовим автобусом Mercedes Benz, який їхав у Берегово.

«Внаслідок ДТП загинув водій легкового автомобіля 1984 р.н. та травмовано 10 людей в автобусі – водій та дев’ять пасажирів», – йдеться у повідомленні рятувальників.

Фото ДБР, медиків «швидкої»

У Закарпатському територіальному центрі екстреної медичної допомоги додають, що 38-річний водій Opel Zafira від отриманих травм загинув. Водія автобуса та дев’ятьох пасажирів доставили до лікарні. Серед потерпілих – п’ятеро дітей. Наразі правоохоронці встановлюють обставини аварії.

Пізніше у прес-службі ДБР у Львові ZAXID.NET уточнили, що загиблий 38-річний водій Opel Zafira був поліцейським, на момент ДТП він перебував поза службою.

«Під час виїзду на місце події слідчі ДБР встановили, що водій легкового автомобіля, який є поліцейським взводу реагування Мукачівського управління поліції охорони, виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з маршруткою», – зазначила ZAXID.NET речниця ДБР у Львові Тетяна Муравель.

За її словами, автобус їхав за маршрутом «Іршава – Хмільник». У салоні автобуса перебувало 15 пасажирів. ДБР відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Правоохоронці призначили низку експертиз для встановлення усіх обставин аварії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter