На Київщині викрили нарколабораторію та склад з «продукцією» на 10 млн грн

Зловмисники виготовляли наркотики та психотропи та продавали їх через інтернет-магазини

Правоохоронці викрили злочинну групу, яка організувала роботу нарколабораторії. Під час обшуків на території Києва та області виявили лабораторію з виготовлення метадону та амфетаміну у промислових масштабах, а також склад, де зберігалася готова продукція на загальну суму 10 млн грн. Також вилучили понад три десятки гранат, вогнепальну зброю та понда 4 тис. набоїв різного калібру.

Встановлено, що зловмисники виготовляли наркотичні засоби та психотропи в особливо великих розмірах та продавали їх через інтернет-магазини по всій Україні.

«За результатами обшуків вилучено понад 16 кг речовини схожої на метадон та 1 кг психотропної речовини схожої на амфетамін, понад 100 л прекурсорів, а також 75 одиниць лабораторного обладнання, за допомогою якого виготовлялися наркотики. Крім того, вилучено 37 гранат різного маркування, 8 запалів УЗРГМ, 5 одиниць вогнепальної зброї та понад 4 тисячі набоїв різного калібру», – повідомили в Офісі гепрокурора.

Фото Офісу генпрокурора

Затримали організатора нарколабораторії, йому висунули звинувачення. Наразі вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу. Встановлюють інших учасників злочинної групи. Слідчі дії тривають.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter