Російські ракети зруйнували базу відпочинку і приватні будинки на Одещині

Внаслідок російської атаки Одещини вночі 17 серпня було зруйновано базу відпочинку і приватні будівлі. Поранення отримали троє людей.

«2 ворожі ракети спричинили руйнування та пожежу на одній з баз відпочинку Одещини та в кількох приватних будівлях неподалік. Поранення отримали 3 громадян», – повідомив у середу зранку речник ОВА Сергій Братчук.

За інформацією заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, під обстріл попало селище Затока в Білгород-Дністровському районі. Удар було завдано 2 ракетами типу Х-22 з літаків Ту-22 з акваторії Чорного моря. За його інформацією, постраждали двоє людей.

«Внаслідок ракетного удару сьогодні вночі по селищу Затока в Білгород-Дністровському районі зруйновано 7 будівель бази відпочинку та пошкоджено 15 будинків дачного типу. Удар було завдано 2 ракетами типу Х-22 з літаків Ту-22 з акваторії Чорного моря», – повідомив Тимошенко.


Внаслідок удару по Затоці зруйновані 7 будівель бази відпочинку та пошкоджені 15 будинків (фото Кирила Тимошенка)

Інформація про російські обстріли Одеської області зʼявилася близько 5 години ранку.

Також вночі росіяни знову обстріляли Миколаїв, під обстріл попали кілька районів міста. У місті перестали працювати лінії 101 та 102. За інформацією мера Миколаєва Олександра Сєнкевича, близько 02:00 дві ракети влучили в Чорноморський національний університет ім. Петра Могили в Миколаєві.

«Рашисти обстріляли у Миколаєві ще один університет – нашу Могилянку. Сьогодні вночі туди прилетіли дві російські ракети. Це справжні терористи, які прикриваючись своєю пропагандою, продовжують цинічно руйнувати наші заклади освіти. У момент обстрілу в університеті був лише охоронець. На щастя, він не постраждав», – написав він.

Фото Олександра Сєнкевича

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter