П’яний мотоцикліст збив восьмирічного хлопчика на Закарпатті та втік

Травмований 8-річний хлопчик наразі перебуває у лікарні

У селі Тарасівка на Закарпатті п’яний мотоцикліст виїхав на зустрічну смугу та збив 8-річного хлопчика, який йшов узбіччям. Одразу після цього мотоцикліст із пасажиром втекли з місця ДТП, однак їх вдалося знайти за кілька годин. Виявилося, що чоловік керував мотоциклом у стані алкогольного сп’яніння. Хлопчика із травмами доставили до лікарні.

Як повідомляє прес-служба поліції Закарпаття, ДТП сталася ввечері суботи, 6 серпня. Про аварію у селі Тарасівка Тячівського району поліцейським повідомили близько 20:21

«Водій мотоцикла, рухаючись зі своїм пасажиром вулицею Шевченка, виїхав на зустрічну смугу, а потім – на узбіччя, де знаходився 8-річний хлопчик. Наїхавши на дитину, водій втік у невідомому напрямку. Потерпілого хлопчика доставили до медичного закладу», – йдеться у повідомленні поліції.

Мотоцикліста розшукали і затримали за кілька годин після втечі з місця ДТП. Порушником виявився 26-річний мешканець села Калини. За кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що призвело до травмування потерпілого). За санкцією статті мотоциклісту загрожує позбавлення волі до восьми років із забороною керувати транспортними засобами.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter