Суд арештував підозрюваного у ДТП із загиблою сім’єю військового з Буковини

Аварія сталася на трасі біля Хотина, мікроавтобус виїжджав із другорядної дороги на головну

79-річного львів’янина, водія Ford Transit, якого звинувачують у ДТП із загибеллю військового та його родини, взяли під варту з можливістю внесення 200 тис. грн застави. Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса виїжджав із другорядної дороги на головну трасу і не пропустив Skoda Favorit, у якій на фронт їхав 44-річний Вадим Коростюк із дружиною, сином та донькою. Усі вони загинули на місці ДТП. За скоєне 79-річному водію Ford Transit загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як ввечері понеділка, 18 липня, повідомила прес-служба поліції Чернівецької області, правоохоронці затримали водія Ford Transit, йому оголосили про підозру за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб), суд обрав 79-річному мешканцю Львова запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення 200 тис. грн застави.

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася у суботу, 16 липня, на трасі поблизу Хотина, біля закладу «Чотири Корчми». Тоді 79-річний львів’янин на Ford Transit зіткнувся із автомобілем Skoda Favorit, за кермом якого перебував 19-річний житель села Рухотин. Внаслідок аварії загинули четверо пасажирів Skoda Favorit – сім’я з села Клішківці – 44-річний військовий Вадим Коростюк, його 40-річна дружина, 17-річна донька та 21-річний син. За кермом авто перебував 19-річний племінник військового, зараз хлопець перебуває у лікарні у важкому стані.

Відомо, що військовослужбовець Вадим Коростюк на кілька днів приїхав до рідних. Дружина та діти проводжали його знову на фронт.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter