На Харківщині розвідники знищили ДРГ російських морпіхів і взяли в полон її командира

Командиром взводу ворожої ДРГ виявився уродженець Запорізької області Станіслав Трутнєв

Розвідувальна група Головного управління розвідки Міноборони знищила на Харківщині диверсійну розвідувальну групу морської піхоти північного флоту ВМФ Росії і взяла в полон командира взводу. Про це повідомляє прес-служба ГУР.

«Розвідувальна група Головного управління розвідки «Кедр» провела спецоперацію в селі Дементіївка Дергачівського району Харківської області. Було виявлено великий підрозділ окупантів, що розміщувався у зруйнованих будівлях. В результаті вогневого ураження 36 окупантів було знищено. Багато рашистів отримали поранення різного ступеню тяжкості», – йдеться в повідомленні.

Пізніше «Кедр» разом з підрозділами місцевого ТРО і Національної гвардії провів низку бойових зіткнень та змусив російських окупантів відійти з позицій, попри значну чисельну перевагу противника.

відео ГУР

В результаті операції були здобуті численні трофеї та взято в полон пораненого командира взводу ворожої ДРГ.

Ним виявився уродженець Запорізької області 1989 року народження Станіслав Трутнєв. Це військовослужбовець 140 загону спеціального призначення боротьби з підводними диверсійними силами та засобами північного флоту ВМФ РФ (в/ч 69068, Відяєво, Мурманської області). Три роки тому був відряджений в угруповання збройних сил РФ в Сирії.

В ГУР розповіли, що безпосередньо на полі бою йому було надано первинну медичну допомогу, наразі він перебуває в одному з українських медичних закладів.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter