Рецепт на пивні млинці, які неймовірно смачні: поетапна інструкція

Нереально смачні млинці на пиві поетапний рецепт

Млинці – це один із найулюбленіших страв української кухні. Їх можна готувати в різних варіаціях, але найбільш оригінальним і смачним варіантом є млинці на пиві. Ця страва вражає своєю ніжністю і неповторним смаком.

Для приготування цих млинців потрібно взяти такі інгредієнти: борошно, пиво, молоко, сметана, сіль, оцет, яйця і сала. Починаємо з приготування тіста. В велику миску сіюмо борошно і додаємо сіль. Потім поступово вливаємо пиво і молоко, перемішуємо все до однорідності. Можна використовувати міксер для швидшого процесу змішування.

Отримане тісто залишаємо на 10-15 хвилин, щоб воно трохи просіло. Протягом цього часу можна підготувати начинку для млинців. Тонко нарізаємо сало на невеликі грудочки і смажимо його на пательні до отримання хрусткої скоринки. Готове сало відкладаємо на тарілку і на решітку, щоб зняти зайвий жир.

Після того як тісто “проінкрустується”, розігріваємо сковороду на середньому вогні і починаємо смажити млинці. Важливо звернути увагу на товщину млинця, він повинен бути дуже тонким. Щоб млинці вийшли пухкими, можна під час приготування використовувати невелику кількість розігрітого сала.

Якщо у вас залишаться грудочки з сала, їх можна використовувати як начинку для млинців. Покладіть по грудочці сала на середину млинця і обережно згорніть його в трубочку. Такі млинці отримаються особливо смачними і апетитними. При подачі на стіл млинці можна полити сметаною або приготувати соус із сметани з додаванням мускатного горіха. Обов’язково спробуйте цей неймовірний смак!

Секрети смачних млинців

Секрети смачних млинців

Приготування смачних млинців – це тонкий процес, в якому кожен етап має свої секрети. Щоб отримати нереально смачні млинці, потрібно дотримуватися певних правил та використовувати спеціальні інгредієнти.

Першим секретом є використання пива у рецепті. Додавши пиво до тіста, млинці будуть набагато смачніші і ароматніші. Замість пива можна використати також темне або світле пиво, це залежить від ваших особистих уподобань.

Другим секретом є додавання сметани до тіста. Сметана додає млинцям неповторний смак та ніжність. Для цього можна використовувати як звичайну сметану, так і кислу.

Третім секретом є використання міксера при змішуванні інгредієнтів. Завдяки міксеру тісто буде однорідним та повітряним, а млинці вийдуть більш пухкими.

Четвертим секретом є додавання грудочок світлого сала до тіста. Грудочки сала роблять млинці більш соковитими та ароматними.

П’ятий секрет – це процес смаження млинців. Під час смаження обов’язково потрібно нагріти сковороду, поки вона не стане гарячою. Потім додамо невелику кількість оцту для зняття неприємного запаху. Додавання оцту також допоможе утворити чарівні дірочки на млинцях.

Шостим секретом є використання молока замість води. Молоко робить млинці більш ніжними та смачними. Також можна додати трохи процідженого борошна, щоб млинці були ще більш пухкими.

Наступним секретом є додавання мускатного горіха до тіста. Мускатний горіх додає млинцям неповторний аромат і смак.

Восьмий секрет – це поступове додавання борошна. Необхідно додавати борошно порціями, між кожним додаванням добре вимішуючи тісто. Це допоможе уникнути утворення комочків та забезпечить однорідність тіста.

Дев’ятим секретом є правильний вибір сковороди для смаження млинців. Краще використовувати сковороду з антипригарним покриттям, щоб млинці не пригорали.

Останній секрет – це додавання смажених грудочок сала до млинців перед подачею. Це надасть страві додаткової смакової насиченості.

Дотримуючись цих секретів, ви зможете приготувати нереально смачні млинці, які тануть у роті і залишають незабутній смак. Смажте, насолоджуйтесь і діліться цими чудовими стравами з родиною та друзями!

Млинці на пиві рецепт покроково

Приготування млинців на пиві – це простий і смачний процес. Ці млинці нереально смачні завдяки особливостям приготування. Для початку потрібно приготувати тісто з пива і борошна. У миску додамо 250 грам борошна, сіль за смаком і невелику порцію світлого пива. За допомогою міксера вимішуємо тісто до однорідної консистенції.

Якщо тісто занадто густе, можна додати трошки молока або води. Згодом можна додати до тіста невелику кількість мускатного горіха або інших ароматизаторів за своїм смаком.

Потім розігріваємо сковоріду з антипригарним покриттям на середньому вогні і додаємо шматочок сала для змащення. Коли сало розтопиться і засмажиться, вимащуємо сковоріду салом за допомогою кухонного пензлика.

Далі за допомогою половинки ковша або іншої мірки, наливаємо порцію тіста на гарячу сковоріду. Рівномірно розподіляємо тісто по сковоріді, роблячи тонкі млинці. Смажимо млинці з обох сторін до золотистого кольору.

Коли млинці готові, витягуємо їх зі сковороди і складаємо у стопочку. Якщо між млинцями з’являються грудочки, можна витерти сковоріду сухим рушником і продовжувати смажити наступні млинці.

Готові млинці на пиві можна подавати гарячими, прикрасивши їх зеленню та сметаною. Такі млинці стануть чудовою закускою або основним стравою на обід. Також можна подати млинці з м’ясом або іншими начинками за бажанням.

Приготування

Приготування

Спершу потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти для приготування смачних млинців на пиві. Візьмемо такі складники: борошно, молоко, пиво, сіль, яйця, сметану або майонез, соду, цукор, сіль, мускатний горіх, сало, оцет, сіль, та соняшникову олію.

Починаємо з миски, в яку додаємо борошно, сіль, цукор та мускатний горіх. Потім просіваємо суміш, щоб позбавитись комочків і збагатити тісто киснем. Зробити це можна через сито або просівач. Далі виливаємо молоко та пиво в іншу миску, додаємо яйця та розтоплене сало.

Поступово зливаємо рідину в сухі інгредієнти, постійно перемішуючи все міксером. Якщо тісто вийде занадто густим, можна додати ще трохи пива або молока. Якщо навпаки, буде розбігатись, то треба додати трохи борошна.

Отримане тісто обов’язково залишаємо на 30-40 хвилин під ковдрою, щоб воно настоялося. Після цього можна приступати до приготування млинців. Для цього розігріваємо сковорідку з тонким дном на середню силу плити і смажимо млинці порціями. Смажимо з обох сторін до золотистого кольору.

Смажимо млинці на розплавленому салі величезних грудочок. Такі грудочки додають млинцям неповторний смак і аромат. Млинці можна приправити оцтом або сметаною, вони будуть ще смачніші! Приготовані млинці краще подавати гарячими. І не забудьте приготувати достатню кількість млинців, адже вони зникають нереально швидко!

Тонкі і ажурні млинці – це просто

Тонкі і ажурні млинці – це просто

Приготування тонких і ажурних млинців – це простий процес, який не потребує багато часу та зусиль. Основна інгредієнтами цих млинців є борошно, молоко та яйця. Однак, щоб млинці вийшли особливо ніжними та ажурними, до тіста потрібно додати пиво.

Спочатку вимішуємо суміш з борошна, молока, яєць і світлого пива. Якщо хочете отримати тонкі млинці з дірочками, можна додати трохи селерового солоду, що робить тісто більш ажурним. Потім додаємо трохи солі, мускатного горіха та оцту – це допоможе розслабити борошно і зробити млинці ще ніжнішими.

Після того, як тісто готове, його треба залишити на 20-30 хвилин вистояти, щоб всі інгредієнти добре проінтегрувалися. Потім розігріваємо сковороду з невеликою кількістю сала і починаємо смажити млинці. Обов’язково перевертаємо млинці, щоб обсмажилися з обох сторін.

Якщо ви хочете отримати більш тонкі млинці, можна додати трохи темного пива до тіста. Це підсилить смак та аромат млинців. Коли маса готова, можна смажити млинці порціями, додаючи трохи сала на кожну порцію. В результаті отримаєте нереально смачні млинці на пиві, які навіть можна подавати з сметаною або іншими соусами.

Смажимо млинці без додавання молока

Смажимо млинці без додавання молока

Коли ви хочете приготувати нереально смачні млинці, але немає молока, навіть не засмучуйтесь! Ми пропонуємо вам рецепт смаження млинців без молока, з використанням пива.

Обов’язково розділіть порції млинців, щоб їх було зручно смажити. Нагрійте сковороду на середньому вогні та додайте грудочку сала для змащування.

Почніть готувати тісто. У миску вимішуємо 2 чашки борошна, потім поступово додаємо 1 чашку світлого пива. Змішуємо до однорідності за допомогою міксера.

Такі млинці вийдуть тонкі і ніжні, тому можна додати трохи темного пива для насиченості кольору тіста. Якщо бажаєте, можна навіть додати щіпку мускатного горіха для особливого смаку.

Коли тісто готове, додамо 1 чайну ложку солі та 1 чайну ложку оцту. Перемішуємо усе добре, щоб вийшли пухкі млинці.

Розігрійте сковороду на середньому вогні та покладіть на неї грудочку сала. Після того, як сало розтопиться, можна починати смажити млинці.

Беремо половину столової ложки тіста та переливаємо його на сковороду. Розташовуємо млинець по всій поверхні сковороди тонким шаром.

Смажимо млинці до золотистого кольору з обох сторін, приблизно по 2-3 хвилини з кожної сторони. Після цього перекладемо млинець на тарілку та повторюємо процес з наступними порціями тіста.

Додавайте грудочку сала на сковороду перед смаженням кожної нової порції млинців, щоб запобігти пригорянню.

Готові млинці можна подавати на стіл зі свіжою зеленню, сметаною або соусом за своїм бажанням. Млинці на пиві будуть дуже ніжними та смачними!