21-річний прикарпатець після конфлікту на стадіоні до смерті побив знайомого

Поліція затримала 21-річного підозрюваного у вбивстві 50-річного мешканця села Корнич. Відомо, що між чоловіками стався конфлікт на стадіоні. Після сварки молодший прийшов до 50-річного додому і побив його до смерті. Тіло загиблого знайшла його сусідка.

Як у понеділок, 18 липня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, інцидент стався у селі села Корнич Коломийського району ввечері п’ятниці, 15 липня. Тіло 50-річного місцевого мешканця виявила його сусідка, яка повідомила поліцію.

«Правоохоронці встановили причетність до злочину 21-річного раніше судимого місцевого мешканця. Відомо, що напередодні між чоловіками виник конфлікт на стадіоні. Опісля для з’ясування відносин фігурант прийшов додому до потерпілого, де сильно його побив. Після цього залишив чоловіка без свідомості, а сам покинув місце події. Від отриманих травм потерпілий помер», – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За скоєне 21-річному мешканцю села Корнич загрожує до 10 років ув’язнення. Наразі правоохоронці встановлюють ймовірних спільників вбивства.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter