Прикарпатець отримав два місяці арешту за відмову працювати у ритуальній службі

Суд призначив мешканцю села Корнич два місяці арешту за пропуски на громадських роботах у ритуальній службі. Відомо, що чоловік був засуджений за крадіжку та, згідно з рішенням суду, повинен був відпрацювати 80 годин у міській ритуальній службі в Коломиї. Через пропуски роботи суд вирішив відправити прикарпатця за ґрати на два місяці та додати до терміну пропущені години громадських робіт. Своє небажання працювати у ритуальній службі чоловік ніяк не пояснив.

Як зазначається у вироку Коломийського міськрайонного суду, мешканець села Корнич, що під Коломиєю, Роман Г. у березні 2022 року був визнаний винним у крадіжці та засуджений до 80 годин громадських робіт у міській ритуальній службі. За даними суду, чоловік повинен був почати працювати у травні 2022 року, однак без поважних причин не з’явився на роботу кілька змін підряд і з призначених 80 годин відпрацював лише чотири.

Свою винуватість в ухиленні від роботи в ритуальній службі чоловік не заперечував. Суд розцінив поведінку прикарпатця як порушення за ч. 2 ст. 389 ККУ (ухилення засудженого від відбування покарання у вигляді громадських робіт).

Відтак суддя Коломийського міськрайонного суду Марія Яремин призначила йому два місяці та дев’ять днів арешту. Обвинувачений має право оскаржити вирок протягом 30 днів.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter