Внаслідок російських обстрілів на Харківщині загинули троє цивільних

На Харківщині російськими обстрілами пошкоджені житлові будинки, громадські будівлі, автомобілі, об‘єкти критичної інфраструктури

На Харківщині від російських обстрілів учора загинули троє цивільних, ще 10 людей отримали поранення. Вогонь вівся з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ). Про це у понеділок зранку, 6 червня, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«В області пошкоджені житлові будинки, громадські будівлі, автомобілі, об’єкти критичної інфраструктури. У м. Балаклія Ізюмського району 1 загиблий, 7 поранених. В Чугуєві – 1 загиблий, 1 поранений. В Харківському районі 1 загиблий в Черкаській Лозовій, 2 поранених в с. Слобожанське. Загалом в області протягом доби: 3 загиблих та 10 поранених», – повідомив у понеділок, 6 червня, Олег Синєгубов.

Також за минулу добу ворог обстріляв Салтівський та Слобідський райони Харкова, а також Харківський, Ізюмський та Чугуївський райони області. В Харкові снаряд влучив у житловий будинок. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав.

Синєгубов також розповів, що на Ізюмщині ворог намагався атакувати українські позиції, але успіху не мав і змушений був відступити, зазнавши втрат. На північному та північно-східному напрямку окупанти зосередили увагу на обороні.

До слова, зазначимо, що 5 червня в Харківській області рятувальники ліквідували сім пожеж, які виникли через ворожі обстріли. Три пожежі спалахнули в Ізюмському районі області, по одній – у Чугуївському, Харківському, Красноградському та Лозівському районах.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter