На Хмельниччині затримали 38-річного мопедиста із перевищенням норми алкоголю у 15 разів

П’ний водій керував мопедом без жодних документів

У Хмельницькій області поліцейські зупинили 38-річного водія мопеда без документів. Під час перевірки виявилося, що чоловік сильно п’яний: водій перевищив допустиму норму алкоголю у майже 15 разів. За скоєне чоловікові загрожує штраф у понад 17 тис. грн та заборона сідати на кермо на один рік.

Як у п’ятницю, 3 червня,повідомила прес-служба поліції Хмельницької області, чоловіка на мопеді затримали у селі Ріпна поблизу Волочиська. «Виявилось, що чоловік не мав відповідних документів. Також під час спілкування поліцейський виявив у водія ознаки алкогольного сп’яніння і запропонував йому пройти перевірку. У результаті «Драгер» показав 2,81 проміле, що майже у 15 разів перевищує допустиму норму», – йдеться у повідомленні поліції.

На порушника поліцейські склали два адмінпротоколи за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП), а також за відсутність документів (ч. 2 ст. 126 КУпАП). За п’яне водіння без документів чоловік заплатить 17 тис. грн штрафу, також йому може бути заборонене керування транспортними засобами на один рік.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter