Chevrolet Nubira впав з моста біля Коломиї, двоє загиблих

Двоє мешканок Києва загинули на місці аварії

Двоє людей загинули і двоє отримали ушкодження внаслідок падіння Chevrolet Nubira із мосту біля Коломиї. Інцидент стався близько 10:35, коли 37-річний водій авто не впорався із керуванням, зіткнувся із конструкцією моста і впав у річку. Дві пасажирки авто – 49-річна мешканка Києва та її 24-річна донька – загинули одразу на місці аварії. Ще один 50-річний пасажир та водій Chevrolet із травмами перебувають у лікарні.

Про автомобільну аварію під Коломиєю повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області. Інформацію про ДТП з двома загиблими та двома потерпілими поблизу Коломиї також підтвердило управління ДСНС Івано-Франківської області.

Відповідно до даних рятувальників, ДТП сталася близько 10:35 вівторка, 17 травня, на трасі між селами Старий Гвіздець та Підгайчики неподалік Коломиї. Попередньо відомо, що автомобіль Chevrolet Nubira на швидкості з’їхав з моста. Внаслідок аварії загинули дві пасажирки цього авто. За кермом Chevrolet Nubira перебував 37-річний мешканець Києва.

«Чоловік не впорався з керуванням іномарки та на швидкості наїхав на конструкцію моста. Відтак впав у ріку. Від удару транспортний засіб зазнав сильних пошкоджень, а задня частина опинились у воді. На момент аварії в машині було п’ятеро людей», – йдеться повідомленні поліції.

Фото прес-служби ДСНС, поліції та телеканалу НТК

Внаслідок аварії дві пасажирки Chevrolet Nubira віком 49 та 24 роки загинули на місці. Обидві жінки були мешканками Києва. Ще один 50-річний пасажир, також киянин, госпіталізований із легкими тілесними ушкодженнями. 37-річний водій отримав легкі ушкодження, його також забрали до лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілих). Винуватцю ДТП загрожує до десяти років ув’язнення із забороною керувати автомобілями на три роки.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter