Рецепт приготування салату та інших страв з вим’ям яловичим

Як приготувати вим’я яловиче рецепт салату та інших страв

Якщо ви любите смачні, ніжні та ароматні страви, то вим’я яловиче стане чудовим вибором для вашого меню. Цей субпродукт має дуже м’який та ніжний смак, тому його використовують для приготування різних страв, від салатів до гарячих страв. Вим’я яловиче містить велику кількість білка та корисних речовин, тому його вживання корисне для організму.

Один з найпопулярніших рецептів з вим’я яловиче – салат з вим’ям та огірком. Для його приготування вам знадобиться вим’я яловиче, огірок, яйця, цибуля та майонез. Спочатку треба зварити вим’я яловиче протягом 2 годин, після чого відкиньте воду, дістаньте субпродукт і дайте йому остаточно остигнути. Далі поріжте вим’я на невеликі шматочки, а також поріжте огірок та цибулю. Зваріть яйця до готовності та поріжте їх. Після цього всі продукти змішайте, додайте майонез за смаком та приправи. Салат готовий до подачі на стіл!

Ще одним смачним рецептом з вим’я яловиче є гуляш. Для цього вам знадобиться вим’я, цибуля, горошини, лавровий лист, часник, лимон та спеції за смаком. Почніть з того, що попередньо вимочіть вим’я у холодній воді протягом 6-8 годин. Потім викиньте воду, покладіть субпродукт у каструлю, залейте його водою та поставте на розпечену плиту. Додайте порізану цибулю, горошини, лавровий лист, часник, лимон, спеції та сіль за смаком. Варіть гуляш на мінімальному вогні протягом 2-3 годин, доки вим’я не стане м’яким та смачним. Після цього гуляш готовий до подачі на стіл!

Також вим’я яловиче можна використовувати для інших страв, наприклад, для супу, фаршу або запіканки. Завдяки своїй ніжності та м’якості, вим’я яловиче стане ідеальним доповненням до будь-якого рецепту. Варіть, смажте або тушкуйте цей субпродукт і насолоджуйтесь смачними стравами з ним!

Смажений варіант в мексиканському стилі

Для приготування вимені яловичого салату в мексиканському стилі вам знадобиться мінімальне множину продуктів. Закінчення субпродукти вимочіть у холодній воді протягом півгодини. Потім відфільтруйте воду і вимочені субпродукти посоліть, додайте кубиками порізану цибулю та пару зубчиків часнику.

Страву потрібно готувати за схемою гуляшу. Розпечіть сковороду і на ній обсмажте субпродукти з цибулею та часником протягом кількох хвилин. Потім додайте порізаний огірок і кілька кубиків червоного перцю.

Влейте трохи води або бульйону, додайте пару кубиків лимону і продовжуйте готувати страву протягом 15-20 хвилин на середньому вогні. Закрийте кришкою і трохи зменште вогонь.

Покладіть готову страву на тарілку і прикрасьте свіжими зеленими горошинами або пресованим часником. Подається вим’я яловиче в мексиканському стилі на гарячій або холодній тарілці. Смачного!

Як приготувати з яловичого вимені суп

Як приготувати з яловичого вимені суп

Для приготування смачного супу з яловичого вимені вам знадобиться невелика порція цього субпродукту. Почніть з його підготовки: промийте вим’я під холодною водою, обсушіть і поріжте на невеликі кубики.

Очищений часник підготуйте, подрібніть його зелень та огірок. Каструлю з водою поставте на вогонь та доведіть її до кипіння. Додайте вимочені горошини, після чого вимочіть їх у холодній воді протягом кількох годин.

У підготовлену каструлю з водою додайте яловиче вим’я та готуйте протягом півгодини на мінімальному вогні. Після цього додайте цибулю, часник, лаврушку, сіль та перець за смаком. Готуйте ще протягом 20 хвилин.

Підготуйте субпродукти: обсмажте субпродукти на розпеченій сковороді з трохи олії до м’якості та золотистого кольору. Додайте їх до супу і готуйте, поки вони не з’мякнуть – це займе близько 10 хвилин.

Додайте подрібнену зелень та огірки до супу. Готуйте ще пару хвилин. Після цього рецепт готовий до подачі. Подавайте суп гарячим з крихтами чи хлібом.

Рецепт приготування тушкованого яловичого вимені

Рецепт приготування тушкованого яловичого вимені

Для приготування тушкованого яловичого вимені вам знадобиться:

  • 600 г яловичого вимені;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 1 цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 лавровий лист;
  • сіль і перець за смаком.

Яловиче вим’я вимочіть у холодній воді протягом 2 годин. Потім вим’я підготувати до варіння: поріжте на кубики, покладіть у каструлю, залійте водою так, щоб вона повністю покривала субпродукт. Додайте часник, цибулю, лавр і сіль, варіть протягом 2 годин на слабкому вогні.

Поки вим’я вариться, підготуйте гуляш: розігрійте рослинну олію в сковороді, додайте порізану цибулю і часник, смажте до золотистого кольору. Додайте порізане яловиче вим’я і смажте до закінчення готування.

Додайте гуляш до каструлі з вим’ям, варіть ще 10 хвилин. Після цього вим’я вийміть з бульйону і подрібніть на м’ясорубці. Додайте вим’я назад до каструлі, вим’я згущайте до бажаної консистенції. Додайте сіль і перець за смаком.

Смачний тушкований яловичий вимінь готовий! Подають його гарячим або холодним як самостійну страву або як начинку до сандвічів або канапе. Прикрасити можна свіжою зеленню або порізаними огірками. Смак цього субпродукту стане ніжним та соковитим завдяки тривалому варінню та підсмажуванню.

Рецепт приготування котлет з вимені

Рецепт приготування котлет з вимені

Дуже смачні котлети можна приготувати з вимені яловичого субпродукту. Цей продукт, який часто використовують для готування різних страв, має м’який смак і виходить неймовірно соковитим. Щоб підготувати котлети з вимені, спочатку потрібно підготувати продукт. Для цього вимочіть вим’я у холодній воді протягом години, щоб видалити неприємні запахи. Потім зніміть з нього шкіру і подрібніть продукт невеликими кубиками за допомогою ножа або преса.

Для готування котлет з вимені вам знадобляться такі продукти: вим’я яловичего субпродукту, цибуля, часник, яйця, сіль, перець чилі або інші приправи за смаком. Спочатку на розпеченій сковорідці протушкуйте нарізану цибулю та додайте часник. Потім покладіть вимені і трохи готуйте з усіх боків, додавши сіль та перець. Коли вим’я буде готове, додайте яйця та інші приправи, щоб страва стала більш смачною.

Готове фаршоване вим’я розформуйте в котлети. Оскільки субпродукти можуть бути дуже м’якими, щоб не розпалити їх, краще обжарювати на помірній вогні з обох боків. Якщо ви хочете, щоб котлети були соковитішими, можете закрити кришкою і приготувати під кришкою протягом декількох хвилин.

Подаємо котлети з вимені гарячими або холодними, залитими соусом або лимоном. Ця страва стане чудовим доповненням до будь-якого обіду чи вечері. Вона має неповторний смак і може бути чудовим варіантом для вечері з родиною або друзями. Спробуйте приготувати котлети з вимені і насолоджуйтесь смачними стравами!

Як приготувати салат з горіхами і сиром

Салат з горіхами і сиром – це смачна та корисна страва, яка стане відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері.

Для приготування цього салату згодяться такі продукти: мякий сир, горіхи, яйця, цибуля, часник, лавровий лист, перець, олія, сіль та перець.

Почніть з підготовки інгредієнтів. Сир поріжте невеликими кубиками, горіхи попередньо підготуйте та подрібніть, яйця варіть до готовності, а цибулю та часник наріжте дуже дрібно.

У каструлю влийте олію та розігрійте на мінімальному вогні. Додайте цибулю та часник і смажте до золотистого кольору. Потім додайте горохи та сир і обсмажте їх протягом 5-7 хвилин.

Після цього додайте лавровий лист, перець, сіль та перець за смаком. Підлити воду і на маленькому вогні тушкувати страву протягом 30-40 хвилин.

Після закінчення готування салат залишайте під кришкою протягом 15-20 хвилин для насичення смаку.

Салат з горіхами і сиром готовий! Подавайте його на холодному або гарячому столі як окрему страву або як гарнір до м’яса чи риби.

Гуляш з яловичого вимені

Гуляш з яловичого вимені

Гуляш з яловичого вимені – страва, яка часто входить до столу на різноманітних святкових заходах або просто на повсякденне обіднє меню. Цей субпродукт дуже ніжний і м’який у смаку, тому він добре підходить для приготування гуляшу.

Для підготування цього смачного гуляшу потрібно:

  • яловиче вим’я – 500 г
  • цибуля – 2 шт.
  • часник – 3 зубки
  • лимон – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • лавровий лист – 2 шт.
  • чилі – 1 шт
  • оливкова олія – для смаження

Спочатку видаліть з вимені всі плівки та перебийте його кришками для м’яса. Обсушіть вим’я рушником та поріжте його на кубиками.

На розпеченій сковороді злегка підсмажте вим’я, поки воно не стане золотистим з усіх сторін. Обсушіть на рушнику.

У каструлю вилийте олію, додайте порізану цибулю і часник. Смажте до золотистого кольору. Додайте вим’я, сіль, перець, лавровий лист, чилі та сіль. Готуйте на середньому вогні протягом 2 годин з кришкою.

Дістаньте лавровий лист та вименіть на тарілку. Заправте гуляш лимонним соком та подавайте на стіл.

Гуляш з яловичого вимені – це чудова страва, яка стане смачним доповненням до будь-якого обіду чи вечері. Його можна подавати як гарячим, так і холодним. З цим рецептом ви зможете легко та швидко приготувати цю смачну страву з мінімальними зусиллями та часу.