Перевернутий внаслідок ДТП Chery зіткнувся із ВАЗ на трасі під Хмельницьким

Внаслідок аварії постраждали 59-річний водій та 48-річна пасажирка ВАЗ

На трасі у селі Скаржинці, що неподалік Хмельницького, у потрійній ДТП постраждали двоє людей – 59-річний водій ВАЗ та його 48-річна пасажирка. За попередніми даними, аварія сталася через невдалий обгін автомобілем BMW, за кермом якого була 32-річка мешканка Хмельницького. Її авто зачепило Chery, яка перекинулася на дах і на зустрічній смузі зіткнулася з ВАЗ-2114.

Як у суботу, 30 квітня, повідомила прес-служба поліції Хмельницької області, виклик про ДТП поліція отримала ввечері п’ятниці, 29 квітня, близько 19:00. Аварія сталася на відрізку траси «Чернівці — Хмельницький» поблизу села Скаржинці Розсошанської територіальної громади.

«Попередньо встановлено, що 32-річна хмельничанка на автомобілі BMW під час обгону створила аварійну ситуацію, у результаті якої автомобіль Chery під керуванням 31-річного мешканця Хмельницького перевернувся на дах і на зустрічній смузі зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2114, за кермом якого був 59-річний чоловік», – йдеться у повідомленні поліції.


Внаслідок ДТП постраждали 59-річний водій та 48-річна пасажирка автомобіля ВАЗ. Зараз вони перебувають у лікарні. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Поліція встановлює усі обставини аварії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter