Російських окупантів шукатимуть завдяки штучному інтелекту


Російських окупантів шукатимуть завдяки штучному інтелекту

За допомогою новітніх технологій вдалось виявити спецпризначення армії РФ Артема Лазарєва

Очільник Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров закликав мешканців Київщини надсилати фото/відео з окупантами, які грабували і вбивали мирне населення. Про це він написав в Facebook.

«Звертаюся до всіх мешканців Київської області, до мешканців Бучі, Ірпеня, Гостомеля. Надсилайте сюди https://t.me/ruskie_vbyvtsi фото/відео вбивць російської армії, піднімайте камери спостереження, які встигли зафіксувати їхні обличчя, підніміть відео та фото, які вдалося зробити», – наголосив Федоров.

За його словами, знайшли офіцера спецпризначення армії РФ Артема Лазарєва, який відправляв награбоване своїй сім’ї – його обличчя зафіксувала камера в офісі служби доставки в Білорусі.

«Більшість цих убивць уже знайдено завдяки штучному інтелекту. Ще сотні фотографій та відео з обличчями зараз в обробці. Буде знайдено кожного, хто вбивав ні в чому невинних українців у нас вдома… Технології дозволять знайти кожного», – наголосив очільник Мінцифри.

Раніше Федоров повідомляв, що завдяки штучному інтелекту в Україні соцмережі окупантів шукають за фото їхніх трупів. Це потрібно, щоб повідомити близьким російських військових про їхню загибель і спростувати російську пропаганду про війну.

Нагадаємо, раніше опозиційні білоруські журналісти оприлюднили номери телефонів, військові частини та міста проживання російських окупантів, які оформляли доставку награбованих речей українців в Мозирі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter