Росіяни відкрили у Білорусі ринок для торгівлі награбованим в Україні

Вкрадені російськими військовими речі українців. На фото принтер та м’ясорубка, які окупанти намагалися вивезти

Російські військові торгують у Білорусі побутовою технікою та різними цінностями, які вони награбували в українців. Продають навіть дитячі іграшки. У суботу, 2 квітня, Головне управління розвідки Міноборони повідомило, що росіяни також намагаються обміняти крадені ними долари та євро, але це їм не виходить.

За даними розвідки, у білоруському місті Наровля російські військові облаштували справжній ринок, де продають награбоване майно українців.

«В асортименті мародерського базару: пральні та посудомийні машини, холодильники, дорогоцінні прикраси, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килими, витвори мистецтва, дитячі іграшки, косметика. Тобто, все що росіяни здобули шляхом мародерства та грабунку мирного населення в Україні», – повідомила розвідка.

Також окупанти намагаються обміняти крадені ними долари та євро. Але через обмеження з обігу валюти, білоруси не погоджуються на такі обмінні операції. Росіянами пропонують звертатися в банки, але вони відмовляються, мовляв командування таке забороняє.

Крім того, російські військові вже налагодили постачання з України нових партій мародерського товару. Вранці 2 квітня, з міста Буринь, що на Сумщині, на виїзд з України прямує ціла колона вантажних автомобілів з різноманітним награбованим майном. Тим часом у місті Мозир, що у Білорусі, російські військові вже вивантажують з КаМАЗів пакунки з речима та відправляють їх до Росії через службу експрес-доставки СДЕК.

Нагадаємо, ZAXID.NET писав про те, що російські військові займаються мародерством та крадіжками в Україні. Так у одного з вбитих окупантів знайшли гроші та велику кількість награбованих ювелірних виробів. Крім того, російські військові самі зізнаються, що вони ґвалтують неповнолітніх та їдять собак.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter