Серед окупантів зростає невдоволення владою РФ і назрівають бунти, – СБУ

Окупанти розгублені через значні втрати свого особового складу

Служба безпеки України оприлюднила запис перехопленої розмови, який вказує на те, що солдати російської окупаційної армії невдоволені вищим керівництвом Росії на чолі з військовим злочинцем – Владіміром Путіним. Про це спецслужба повідомила у Telegram.

Як розповіли у відомстві, багато солдатів на межі божевілля, бо щодня їм доводиться відправляти на «велику землю» колони вантажівок із трупами.

«Ось як цей загарбник, що стоїть під Києвом та не приховує свого роздратування: «Не то, что себя жаль. Пацанов жалко и их родителей, когда ты каждый день видишь УРАЛы с 200-ми. Каждый день по 30 УРАЛов уезжает отсюда и всем пох*й», – розповіли в СБУ та оприлюднили відповідний запис розмови.

Мерзотник говорить, що злий на російського президента, який обіцяв їм тріумфальну ходу, а натомість втягнув у затяжну війну, де їм не перемогти.

«Уже больше месяца мы тут еб*мся…, а они взять ее (Україну) не могут. Путин … конченный человек. Тут уже миллионы людей погибли,… миллионы нах*й, и он ни х*я не делает», – скаржиться окупант.

В СБУ нагадали, що кожен російський солдат, який не бачить сенсу у цій війні, може самостійно завершити її вже зараз, здавшись у полон, зберігши таким чином своє життя

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter