Як приготувати найсмачніший заливний пиріг з цибулею: поетапний рецепт з фото

Найсмачніший заливний цибульковий пиріг поетапний рецепт

Цибульковий пиріг – це справжній шедевр у своєму роді. Його смак неповторний і надзвичайно апетитний. Інгредієнти, які використовуються у цьому рецепті, вдало поєднуються між собою, доповнюючи один одного і створюючи неповторний смак. Головними компонентами пирога є цибуля, яка надає йому характерний аромат і смак, та плавлений сир, який робить його неймовірно соковитим.

Першим етапом готування пирога є приготування тіста. Для цього додайте в миску дріжджі, цукор, сіль і теплу воду. Дайте їм трохи відпочити, а потім додайте ванільний цукор і розтоплену олію. Потім поступово додавайте муку і замішуйте тісто, поки воно не стане м’яким і еластичним. Розкачайте тісто і відставте його на кілька хвилин.

У другому етапі готуємо начинку для пирога. Для цього розірвіть цибулю на кілька шматочків і обсмажте її на олії до золотистого кольору. Додайте до цибулі плавлений сир і продовжуйте смажити до повного розплавлення сиру. Додайте сіль, перець і інші приправи за смаком. Помішуйте масу до однорідного стану.

Третій етап – складання пирога. Розкачайте тісто на декілька міліметрів товщини і вкладіть його в форму для запікання. Зверху розподіліть цибульково-сирну начинку рівномірним шаром. Поверх можна посипати зеленню, щоб пиріг став ще смачнішим і ароматнішим.

Останній етап – запікання пирога. Поставте форму з пирогом в попередньо розігріту духовку на 180 градусів Цельсія. Запікайте пиріг до золотистого кольору протягом 30-40 хвилин. Після готовності відсутність грубої гречаної крупи. Виймаєте пиріг з духовки та залишаєте остуджуватися протягом кількох хвилин.

Тепер ваш найсмачніший заливний цибульковий пиріг готовий до подачі на стіл! Смачного!

Бюджетний варіант випічки ознайомимося з кондитерськими секретами

Бюджетний варіант випічки ознайомимося з кондитерськими секретами

Власними руками можна приготувати найсмачніший цибульковий пиріг, не витрачаючи багато коштів. Для цього треба ознайомитися з кількома кондитерськими секретами. Один з них – використання рослинної олії замість дорогоцінного вершкового масла. Такий підхід дозволить зекономити гроші, а смак пирога від цього не зміниться.

Наступний секрет полягає у використанні гречаної крупи для приготування тіста. Вона недорога, але додає особливий смак і аромат цибульковому пирогу. Крупу потрібно розмелити в блендері до стану борошна і змішати з пшеничним борошном. Такий склад тіста доповнить смак цибулі і зробить пиріг незабутнім.

Для цибулькового пирога можна використовувати як свіжу, так і плавлену цибулю. Свіжа цибуля додає пикантності, а плавлений цибульковий шар робить пиріг більш ніжним і соковитим. Крім цибулі, до начинки можна додати різні види зелені, наприклад, петрушку або кроп. Їх аромат і смак доповнять цибульковий смак пирога.

Тісто для пирога розкачуємо на товстий шар і кладемо його в форму. Потім додаємо цибулькову начинку – шар цибулі з зеленню і плавленим сиром. Зверху розкачуємо другий шар тіста і закриваємо пиріг. Відставляємо кілька отворів для виходу пари під час випікання.

Пиріг випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин, аж до золотистого кольору коржа. Після випікання відставляємо пиріг остудитися і насолоджуємося найсмачнішим цибульковим пирогом.

Ароматна випічка з вишуканим смаком

Ароматна випічка з вишуканим смаком

Випічка завжди викликає непереборну апетиту, особливо якщо йдеться про найсмачніший заливний цибульковий пиріг. Його смак і запах просто розкачуємо, аромат цибулі та зелені додає пирогу особливого вишуканого смаку.

Для приготування такого пирога потрібно декілька продуктів. Перш за все, зробимо основу – тісто з крупу. Можна використовувати гречану або іншу крупу за власним смаком. Розкалимо плавлений сир і змішаємо його з крупою – такий корж забезпечить пирогу особливу ситість і м’якість.

Після того, як тісто готове, переходимо до цибулькового начинки. Нам знадобиться свіжа цибуля, яку наріжемо тонкими кільцями або пластинками. Додаємо цибулю до розпеченої олії і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо наріжену зелень та інші приправи за смаком – цей шар цибулін доповнить смак пирога і зробить його ще більш ароматним.

Після того, як маємо готову начинку, складаємо пиріг. У форму кладемо один корж, на нього викладаємо цибулькову начинку і знову корж, таким чином утворюючи шари. Можна робити декілька шарів, залежно від бажаного обсягу пирога.

Залишилося лише випікати пиріг. Розігріваємо духовку до відповідної температури і відправляємо пиріг в духовку на певний час. Після випікання пиріг вийде золотистим і ароматним.

Такий ароматний і вишуканий випічка стане ідеальним доповненням до будь-якого обіду або вечері. Насолоджуйтесь смаком!

Приготування

Приготування

Для приготування найсмачнішого заливного цибулькового пирога спочатку готуємо тісто. Змішуємо муку, яйця, сіль та олію. Потім поступово додаємо воду і замішуємо тісто до однорідної консистенції.

Цибулю очищаємо і нарізаємо на кубики. Для пікантного смаку можна додати кілька зубчиків часнику. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додаємо нарізану зелень і продовжуємо обсмажувати ще кілька хвилин.

Після цього складаємо пласт тіста у випадку, якщо використовуємо форму для пирога. Якщо ж користуємося звичайною сковородою, то розкачуємо тісто і перекладаємо його у неї.

Далі на тісто кладемо шар гречаної крупи. Вона допоможе поглинати надлишки вологи і зробить пиріг більш насиченим. Зверху розкладаємо обсмажену цибулю з зеленню. Щоб пиріг був ще смачнішим, можна додати кілька шматочків плавленого сиру або пармезану.

Заливаємо пиріг зверху рештою тіста і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні. Відставляємо пиріг на 15-20 хвилин, щоб тісто трохи підійшло.

Після цього пиріг відправляємо в духовку, передварительно розігріту до 180 градусів. Час приготування пирога залежить від його розміру, але зазвичай це займає близько 30-40 хвилин.

Коли пиріг з цибулею стане золотистим, можна витягати його з духовки і залишити трохи охолонути. Потім нарізаємо на порції і подаємо. Цей пиріг стане чудовим гарніром або самостійним стравою на обід або вечерю.