36-річного мешканця Буковини затримали за жорстоке вбивство співмешканки

Вбивці 42-річної жінки загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі

Поліція затримала 36-річного мешканця Сокирян за жорстоке вбивство співмешканки. Інцидент стався ввечері на вулиці, коли подружжя поверталося додому. Під час сварки чоловік почав бити жінку, кілька разів вдарив її ногами і руками по голові та тілу. Перехожі викликали швидку, однак врятувати її життя медикам не вдалося: потерпіла померла по дорозі в лікарню.

Як повідомила прес-служба поліції Чернівецької області, вбивство сталося ввечері у середу, 22 березня. Виклик про інцидент на одній із вулиць Сокирян надійшов поліцейським від місцевих мешканців. Правоохоронці опитали свідків, переглянули відео з камер спостережень та встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, який неодноразово засуджений за вчинення крадіжок.

«Після спільного розпивання алкогольних напоїв подружжя поверталося додому. Посеред вулиці між ними виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту чоловік наніс 42-річній жінці декілька ударів ногами і руками по голові та тілу, після чого вона втратила свідомість. Жінка померла у кареті швидкої медичної допомоги під час транспортування її до лікарні», – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). 36-річного мешканця Сокирян уже затримали, наразі він перебуває у слідчому ізоляторі. Тіло жінки направили на експертизу для встановлення остаточних причин смерті. За скоєне чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter