Закарпатські прикордонники уночі виявили чотирьох ухилянтів з гелікоптера

Четверо закарпатців уночі намагалися непомітно пробратися до кордону

На Закарпатті прикордонники виявили чотирьох військовозобов’язаних чоловіків, які намагалися пробратися за кордон, з гелікоптера. Під час затримання усі четверо втікали – троє пішки, а четвертий – за кермом авто. Пізніше виявилося, що водій був п’яний. Втікачі після затримання поводилися зухвало та кликали на допомогу односельчан. Усі четверо ухилянтів є мешканцями Закарпаття, наразі ними займається поліція.

Як у п’ятницю, 28 квітня, повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, під час нічного патрулювання на гелікоптері Н-125 прикордонники виявили чотирьох чоловіків, які рухалися в бік кордону. «Близько 22 години, від екіпажу гелікоптера Н-125 прикордонників надійшла доповідь про спостереження ними поблизу кордону чотирьох осіб. До вказаного місця негайно виїхала група реагування. Побачивши військових, правопорушники проігнорували законні вимоги наряду та спробували втекти. Один з них сів за кермо автівки, інші троє вдалися навтьоки пішки», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники, коригуванню дій екіпажем гелікоптера з повітря, наздогнали автомобіль та ще трьох утікачів. Водій автомобіля перебував за кермом п’яним. У сі четверо не мали при собі жодних документів. Після затримання, за даними прикордонників, чоловіки поводили себе зухвало та викликали на підмогу своїх односельців. Усі четверо є ухилянтів є мешканцям Закарпаття.

На правопорушників прикордонники Мукачівського загону склали протоколи за спробу незаконного перетину кордону (ст. 202 КУпАП та ст. 185-10 КУпАП). Водія авто поліцейські притягнули до відповідальності за ст. 126 та ст. 130 КУпАП. Остаточне покарання для порушників визначатиме суд.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter