Легкий рецепт швидкого приготування салату з локшини

Салат з локшини швидкого приготування

Якщо ви любите смачні страви, але не хочете витрачати на них багато часу, простий салат з локшини – саме те, що вам потрібно. Ця страва готується дуже швидко і не вимагає складних інгредієнтів. З такими простими продуктами, як локшина, морква і горошок, можна зручно готувати цей салат у будь-який час.

Секретним інгредієнтом, який робить цей салат особливо смачним і незвичайним, є додавання прянощів. Додайте трохи турецького горіха, кмину або кинзи, і ваш салат з локшини стане неповторним.

Щоб приготувати цю страву, спочатку промиваємо локшину та варимо її в киплячій солоній воді протягом 7 хвилин. Потім відкидаємо воду і залишаємо локшину остигати. Під час цього часу можемо нарізати моркву на тонкі соломки, а огірок – на невеликі кубики. Потім ретельно перемішуємо овочі з локшиною і додаємо консервований горошок.

За традиціями східної кухні

За традиціями східної кухні

Кожен знайомий зі східною кухнею знає, що такому смачному страву, як салат з локшиною швидкого приготування, уважно приділяється увага кожному інгредієнту. Навіть якщо ви любитель мясних страв, повірте, цей салат точно вас приємно здивує.

Щоб приготувати цю страву, потрібно ретельно підібрати інгредієнти. Основою салату є локшина, яку ми варимо протягом кількох хвилин. Під час варіння локшину промиваємо холодною водою, щоб зупинити процес приготування. Додаємо моркву, яку перед цим треба натерти на тертці, і морква придатна для вживання в їжу. Отримаєте салатну салатницю. Додаємо також інші інгредієнти, як-от: огірок, горошок, прянощі, якщо любите гострі моменти у страві. Пропорції інгредієнтів можна варіювати на свій смак.

Усі інгредієнти змішуємо великою чаші або салатницею. Потім заливаємо все сметаною або майонезом і ретельно перемішуємо. Смачний салат з локшиною готовий до подачі на стіл. За традиціями східної кухні, такі страви часто сервірують зі свіжим хлібом, який додає неповторний смак.

Пікантний салат за лічені хвилини

Пікантний салат за лічені хвилини

Якщо саме вас турбує питання, що приготувати на швидку вечерю або перекус, то цей рецепт саме для вас. Завдяки швидкому приготуванню цієї страви, ви отримаєте готовий салат всього за кілька хвилин.

Основним інгредієнтом цього салату є локшини. Їх можна приготувати на воді або мясному бульйоні за кілька хвилин. Повірте, локшина додає цьому салату особливий смак та текстуру.

Додати більше смаку та пікантності до страви можна за допомогою прянощів. За бажанням можна додати різні прянощі, такі як сіль, перець, суміш приправ. Варіюючи інгредієнти, кожен знаходить свій улюблений смак.

Також в салат можна додати різні овочі. Для цього можна використовувати моркву, горошок, різні види свіжих огірків. Навіть якщо у вас немає всіх інгредієнтів, можна ретельно промити та подрібнити овочі, які в наявності. Головне, щоб вони були свіжими та смачними.

Такий салат з локшини швидкого приготування має простий рецепт, але дуже смачний та корисний. Він стане улюбленою стравою для всіх любителів салатів і локшиною. Ви можете приготувати цю страву як самостійний обід або перекус до основної страви. Поївши цей пікантний салат, ви відчуєте задоволення та насолоду від смаку та простоти приготування.

Приготування

Приготування

Локшина – це традиційне українське блюдо, але звести його до салату – гарна ідея. Інгредієнти для цього салату можна підібрати на свій смак, але головне – морква і локшина. Ми промиваємо моркву і натираємо її на тертці.

Продовжуємо приготування салату, додавши інші інгредієнти. Для цього салату вам знадобляться м’ясо (можете взяти курку або свинину) і огірок. М’ясо варимо до готовності і нарізаємо його на невеликі шматочки. Огірок також нарізаємо на кубики.

Тепер починаємо складати страву. Починаємо з локшини. Розкладаємо її на дно салатниці або миски. Потім розміщуємо натерту моркву, кубики м’яса і огірок по всій поверхні локшини. Зверху можна додати ще горошок, якщо ви його любите.

Щоб салат виглядав красиво і був смачним, прянощі додаються в останню чергу. Ретельно змішуємо всі інгредієнти, щоб рівномірно розподілити прянощі. Повірте, такий салат з локшиною стане справжньою окрасою будь-якого столу і здивує навіть найвибагливіших гурманів.