Наталію Гуменюк звільнили з посади речниці Сил оборони півдня

Причини звільнення Гуменюк не назвала

Речницю Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк звільнили з посади. Про це жінка повідомила у неділю, 3 грудня на своїй сторінці у Facebook.

Наталія Гуменюк очолила прес-центр Сил оборони півдня після початку повномасштабної війни Росії проти України, навесні 2022 року. Після звільнення посадовиця перейшла до підрозділу Морської охорони ДПСУ.

З серпня 2023 року Наталія Гуменюк працювала помічницею начальника регіонального управління з питань взаємодії із засобами масової інформації. Раніше інформацію про те, що її переводять із прес-центру Сил оборони півдня, Гуменюк підтвердила «Суспільному».

«Коли попереду багато цікавого… А хтось там вангував, що Гуменюк фсьо… Правда в тому, що Гуменюк дійсно фсьо по Силах», – повідомила Наталія Гуменюк.

Причини звільнення Наталія Гуменюк не уточнила, проте вже зазначила на своїй сторінці, що працює у прес-службі морської охорони ДПСУ. Наразі невідомо, хто обійме посаду голови координаційного центру Сил оборони півдня.

Нагадаємо, 4 листопада президент Володимир Зеленський звільнив командувача ССО генерал-майора Віктора Хоренка за поданням Рустема Умєрова. Сам Хоренко заявив, що дізнався про відставку зі ЗМІ.