Український бігун та відома світова модель Аліна Байкова організували благодійний забіг у Нью-Йорку

У неділю, 15 вересня, у самому серці Нью-Йорка, у центральному парку (Central Park) відбувалася подія — благодійний пробіг зі світовою українською знаменитістю, топмоделлю Аліною Байковою.

Про це пише .ua.

Організатор забігу прикарпатець Микола Таран, бігун-ультрамарафонець, 4-кратний рекордсмен України з ультрамарафонського бігу, організатор благодійних забігів в Європі та США.

Подія відбулася об 11 годині в центральному парку Нью-Йорка. Учасників було майже 30.

“Участь брали не тільки українці, а й американці. Погода була сонячною, темп бігу — легкий. До речі водночас у Києві о 18:00 бігли українці в підтримку нашого забігу на Дніпровській набережній”, – зазначає Микола Таран.

Мета — це збір грошей для родичів і друзів Аліни, які зараз захищають Україну на передовій. Також у всіх охочих є можливість пожертвувати будь-яку суму коштів.

“Аліна запропонувала зробити також подарунки. Після забігу визначили 5 переможців, і тому вони мали змогу отримати оригінальну футболку від моделі, принт в якому вона була в Каннах, на червоній доріжці, де її заборонили виходити, але вона не могла по-іншому, вона до кінця трималася і нагадала світові що Путін — це зло!” – розповідає прикарпатець.

Під час забігу виконували українські пісні, багато американців дякували й підтримували українців. На старті також заспівали гімн України.

“Чому я звернувся до Аліни? Я бачив її інтерв’ю в ютюбі, вона завжди підтримувала Україну, з самого початку війни. Це звісно її шкодило, але вона не може по-іншому. Дівчина дійсно вболіває за нашу перемогу”, – каже чоловік.

Раніше ми писали, що спортсмен із Франківщини бігає за кордоном та збирає кошти на протези для військових.


460

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *