Знову в тренді: 4 стародавні чоловічі імені, які повертаються в моду

Батьки все частіше називають своїх дітей іменами, які колись мали наші предки. Так, дорослі висловлюють поважне ставлення до багатогранної української культури, пише 24 канал.

Перелік чоловічих імен

Тарас

Це ім’я походить з Давньої Греції та означає “здивування”. У давнину так називали козаків-ватажків або мрійливих співаків. Представники цього імені відрізняються вольовим характером, тому завжди досягають поставлених цілей. Тарас – цілеспрямована та наполеглива людина, яка легко працює в команді та точно знає, чого хоче від життя.

Олександр

Ім’я Олександр має давньогрецьке походження та перекладається як “захисник”. Наші пращури так називали представників заможних родин та еліти. Чоловіки з таким іменем – сміливі та мужні, вони завжди готові боротися за незалежність і справедливість. Завдяки своєму гострому розуму Олександрам завжди вдається знайти спільну мову з людьми та розв’язати навіть найскладнішу проблему.

Маркіян

Це ім’я походить з латинської мови та трактується як “присвячений Марсу”. У сучасному світі так називають хлопців, які демонструють лідерські якості та вправно керують командою. Представники цього імені – відважні та сміливі, а їхня харизма зачаровує багатьох. Маркіяни вирізняються здатністю критично мислити та швидко приймати важливі рішення.

Ростислав

Ім’я Ростислав має старослов’янське походження та означає “той, що здобуває славу”. У давнину так називали представників шляхетського роду. Чоловіки, які мають це ім’я, відрізняються прагненням до успіху. Ростислави завжди готові до нових викликів та працюють над удосконаленням власних навичок.


718

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *