“Укрпошта” вводить в обіг благодійну марку до Дня захисників та захисниць

Державна “Укрпошта” до Дня захисників та захисниць України вводить в обіг благодійну поштову марку “Під покровом Богородиці”.

Про це повідомляє пресслужба поштового оператора, пише УНІАН. Генеральний директор Ігор Смілянський сказав, що кожного року повномасштабної війни в “Укрпошті” думають, якою має бути марка, яка відзначить День захисників та захисниць України: “Сьогодні думки всіх українців часто там – на Покровському напрямку. Тож саме там, як і по всій країні, сьогодні відбудеться урочисте погашення. А сама марка називатиметься “Під покровом Богородиці”.

Зазначається, що на марці зображена Пресвята Богородиця, яка своїм омофором огортає та захищає тих, хто зараз на передовій боронить нашу землю.

Тираж поштової марки “Під покровом Богородиці” становить 420 000 екземплярів. Художник – Олександр Охапкін. Кошти від продажу випуску будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України. Марка відсьогодні доступна в інтернет-магазині “Укрпошти”, а також у відділеннях та філателістичних крамницях.


180

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *