Збірна України перемогла збірну Грузії в Лізі націй: що відомо

11 жовтня Збірна України перемогла збірну Грузії з рахунком 1:0 у третьому турі Ліги націй.

У першому таймі збірна Грузії почала контролювати м’яч, перепасовуючись переважно біля центральної лінії. Проте вже на 11-й хвилині капітан Грузії Кашія отримав за фол проти Довбика жовту картку.

На 28-й хвилині жовту картку отримав й капітан збірної України. На 34-й хвилині Михайло Мудрик отримав м’яч на фланзі, обіграв трьох суперників і пробив точно у лівий нижній кут воріт – рахунок став 1:0. Це третій забитий м’яч Мудрика за національну збірну.

Після першого тайму збірна України виграє грузинів – 1:0.

Фото: УАФ

Другий тайм розпочався з атаки Артема Довбик. Він отримав пас у штрафному майданчику грузинів і намагався прибрати на замасі, але втратив м’яч. На 56-й хвилині гравець збірної Грузії Какабадзе небезпечно прострілив у штрафний майданчик, але удар заблокували. У другому таймі відбулась перша заміна у матчі в команді грузинів: Шенгелія замінив Лочошвілі. На 73-й хвилині відбулась подвійна заміна в українців: Яремчук і Зубков вийшли замість Довбика і Гуцуляка.

На 87-й хвилині Грузія забиває, проте рефері зафіксував офсайд.

Матч завершився з рахунком 1:0, на користь збірної України.

Нагадуємо, що збірна України після двох поразок поспіль у Лізі націй залишалась на останній позиції в групі. Наразі лідером групи є Грузія, команда набрала 6 очок.

Також у сьогоднішньому матчі до складу збірної України не потрапили вісім гравців. Вони зазнали травм у своїх клубах напередодні паузи на ігри збірних. “Синьо-жовтим” не допомогли Ярмоленко, Циганков, Миколенко, Зінченко, Бражко, Маліновський, Піхальонок і Степаненко.


649

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *