Рецепти горохового супу з копченою ковбасою, сирного супу і солянки

Гороховий суп з копченою ковбасою – а також рецепт сирного супу і солянки

Якщо ви шукаєте страву, яка зможе зігріти у холодну пору року і зробить ваш обід чи вечерю по-справжньому смачними, то гороховий суп з копченою ковбасою – те, що вам потрібно! Його приготування досить просте, а смак отриманого блюда просто приголомшливий.

Для приготування горохового супу з копченою ковбасою вам знадобиться такий список інгредієнтів: ковбаса (краще сирокопчена), горох (варений), картопля (дрібно ріжемо кубиками), цибулина (теж дрібно ріжемо), сіль, перець чорний, лавровий лист.

Варимо копчену ковбасу у воді протягом 20-30 хвилин, після чого видаляємо оболонку і ріжемо на невеликі шматочки. Велику цибулину ріжемо на дрібні кубики і пасеруємо на розігрітій сковорідці до золотистого кольору.

Поки пасерована цибуля охолоджується, вибирайте ковбасу. Якщо у вас немає сирокопченої ковбаси, можете використовувати звичайну ковбасу або навіть мясо.

Рецепт горохового супу з копченою ковбасою

Рецепт горохового супу з копченою ковбасою

Гороховий суп з копченою ковбасою – це ситна та смачна страва, яка чудово підходить для холодних осінніх та зимових вечорів. Щоб приготувати цей смачний суп, знадобиться декілька інгредієнтів та трохи часу.

Починаємо з підготовки продуктів. Копчену ковбасу ріжемо невеликими кубиками, а цибулину дрібно нарізаємо. Картоплю чистимо та ріжемо на кубики, а горох промиваємо.

У каструлі розігріваємо олію та смажимо ковбасні кубики до золотистого кольору. Додавайте цибулину та продовжуйте смажити до м’якості.

Далі додаємо горох та картоплю в каструлю разом зі свіжою водою. Суп заливаємо так, щоб вода покрила всі інгредієнти. Вибирайте кількість води в залежності від того, як густий ви бажаєте отримати суп.

Додаємо до каструлі лавровий листок та кубик мясного бульйону. Варимо суп на помірному вогні протягом 30-40 хвилин, доки горох та картопля не стануть м’якими.

Коли суп готовий, додаємо копчений м’ясний продукт та перчимо за смаком. Суп можна прикрасити зеленню та подати в тарілках.

Гороховий суп з копченою ковбасою гарно поєднується з хлібом або пастою. Запропонуйте своїм гостям або сім’ї цю смачну страву, і вони знову і знову будуть просити рецепт!

Сирний суп з копченою ковбасою

Сирний суп з копченою ковбасою

Сирний суп з копченою ковбасою – це одна з найсмачніших страв, яку можна приготувати вдома. Для цього знадобиться свіжу ковбасу, яку ріжемо кубиками. Також нам знадобиться гороховий бульйон, який можна приготувати з гороху або взяти готовий кубик. Краще використовувати свіжий горох, але вибирайте, коли вам зручніше.

Для приготування сирного супу з копченою ковбасою, насамперед, потрібно підготувати всі продукти. М’ясо і ковбасу ріжемо кубиками, цибулину – на кружечки, а болгарський перець – соломкою. Картоплю можна порізати на кубики або натерти на тертці. Копчену ковбасу можна замінити сирокопченою або звичайною ковбасою.

Варимо гороховий бульйон з додаванням ковбаси, цибулі, копченої ковбаси та лаврового листа. Коли бульйон закипить, додаємо картоплю і варимо до готовності. Потім покласти кубики ковбаси і квасолевий сир, сіль і томатну пасту. Варимо ще 5-7 хвилин.

Сирний суп з копченою ковбасою можна подавати на столі в окремих тарілках, прикрасити зеленню. Ця страва має неповторний смак і прекрасно підходить для обіду або вечері.

Рецепт супу солянки з копченою ковбасою

Рецепт супу солянки з копченою ковбасою

Солянка – це відмінний варіант супу для тих, хто любить багато смаків і ароматів. Солянка з копченою ковбасою – це одна з найбільш популярних версій цього смачного першого страви. Щоб приготувати цей суп, знадобиться такий список продуктів: копчена ковбаса, картопля, цибуля, квасоля, томатна паста, болгарський перець, дрібно нарізані огірки, лавровий лист, сіль та перець.

Починаємо приготування з підготовки інгредієнтів. Ковбасу нарізаємо на кубики, цибулю та болгарський перець ріжемо соломкою. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. З квасолі зливаємо рідину і підпускаємо її кип’ятком на 5 хвилин, потім знову зливаємо рідину і змішуємо з томатною пастою.

Велику каструлю розігріваємо на середньому вогні і на ній обжарюємо ковбасу, додавши трохи олії. Потім додаємо цибулю і перець, обсмажуємо до м’якості. Після цього додаємо картоплю, квасолю з томатною пастою, лавровий лист, сіль і перець. Заливаємо все водою і готуємо на середньому вогні до готовності картоплі.

Коли картопля вже м’яка, додаємо нарізані огірки і готуємо ще 5 хвилин. Після цього суп готовий. Подаємо його в гарячому вигляді, прикрасивши зеленню, і подаємо на стіл в глибоких тарілках. Солянка з копченою ковбасою – смачна, ароматна і дуже ситна страва, яка підійде як для повсякденного обіду, так і для святкового застілля.