«Рішення непросте»: Антін Мухарський назавжди відмовився від алкоголю

«Рішення непросте»: Антін Мухарський назавжди відмовився від алкоголю
Український актор, телеведучий та співак Антін Мухарський, також відомий під сценічним ім’ям Орест Лютий, повідомив, що відсьогодні, з 24 квітня, більше ніколи не вживатиме алкоголь.

Таку заяву артист зробив на своїй Facebook-сторінці, пише molbuk.ua

“Сьогодні, 24.04.2021, прийняв доленосне рішення – назавжди викреслити зі свого життя алкоголь. Рішення непросте, бо мої стосунки з ним давні й не завжди приємні. Дякую всім, хто ділив ці роки зі мною пляшку, келишок, чарку, гранчак (було і з горла). Тепер ті часи вже історія. Від сьогодні Мухарський не вживає алкоголь! Алілуйя!!!” – написав Антін Мухарський.

Що стало причиною такого рішення, артист поки що не повідомляє, зазначивши лише: “Подробиці про це історичне рішення згодом”.

Своїм дописом Антін Мухарський викликав чимало емоцій шанувальників.
Більшість підтримала його, розповідаючи теж про свій власний досвід відмови від алкоголю.

“Вітаю! Мені майже 44 а я горілку навіть ніколи і не пробував… Один раз спробував у житті пиво пару разів шампанське, та ще пару раз у житті – вино. То було ще багато років тому – дуже. Так що – такі люди існують. І досі живий. І виглядаю десь на 25-30 якщо не рахувати що трохи сивий, – зазначив користувач Руслан Пироженко.

“Браво пане Антіне. Долучаюсь до вашої ідеї. Якби наш народ не пив, то не був би такий дурний. Краще на світ дивитися тверезими очима”, – написав користувач Роман Вітязь.

“А як щодо Ореста Лютого? Він теж відмовився?” – жартує Oleksandr Tsymbalistyi

«Рішення непросте»: Антін Мухарський назавжди відмовився від алкоголю
250