Український блогер заявив, що Дудь вирізав з інтерв’ю його слова про агресію Росії та Голодомор

Український блогер заявив, що Дудь вирізав з інтерв'ю його слова про агресію Росії та Голодомор
Український відеоблогер EeOneGuy (справжнє ім’я Іван Рудський) звинуватив відомого російського журналіста Юрія Дудя в тому, що він вирізав з інтерв’ю його слова про окупацію Росії, а також про звірства НКВС і Голодомор.

Про це він повідомив 2 травня в Twitter, пише УНІАН.

“Дудь вирізав головний меседж. Моя прабабуся – жертва Голодомору. Дідусь-жертва репресій НКВС. А тепер Україна має війну з Росією”, – написав він.

У коментарях в “Івангая” поцікавилися, чому, на його думку, Дудь вирізав цей фрагмент. Той припустив, що журналіст “недостатньо сміливий”. Та підібрав для цього дещо жорсткіші слова.

Український блогер заявив, що Дудь вирізав з інтерв'ю його слова про агресію Росії та Голодомор Український блогер заявив, що Дудь вирізав з інтерв'ю його слова про агресію Росії та Голодомор

До слова, сам Дудь у Росії живе з 1990 року. Він називає себе українцем за походженням та росіянином – за відчуттями. Журналіст часто згадує про це в інтерв’ю.

Раніше він заявляв, що вважає українців та росіян “братськими народами”. Водночас війну на сході України та окупацію Криму Росією він назвав “складностями між країнами”.

Український блогер заявив, що Дудь вирізав з інтерв'ю його слова про агресію Росії та Голодомор
0