Вибухи в Криму: пошкоджена залізниця, маршрут потягів із Росії до півострова змінили

Уранці 16 серпня на анексованому РФ півострові знову прогриміли вибухи. Через вибух та пожежу на складі боєприпасів у Джанкойському районі окупованого Криму пошкоджена залізниця.

Про це повідомили окупаційні екстрені служби, пише пропагандистське російське видання “ТАСС”.

Водночас так званий “глава Криму” Сергій Аксьонов заявив, що маршрут потягів, які прямують з Росії до анексованого нею півострова, буде змінений. Так, пасажирські потяги будуть зупинятися на станції Владиславівка.

Варто зазначити, що від ранку, 16 серпня, у селі Майське на окупованому Росією півострові детонують снаряди у військовій частині. Так звана місцева влада назвала це “інцидентом” і заявила про евакуацію населення.

Нагадаємо, у Джанкойському районі окупованого Криму вранці 16 серпня знову повідомили про вибухи та масштабну пожежу. Відео величезного стовпу диму, який видно із різних точок півострова, опублікували місцеві мешканці в Мережі.

Очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що в Криму вдарили по військовій частині російських окупантів. Влучили у сховище боєприпасів о 07:41 ранку.


470