У неділю Росія завдала по Україні 14 ракетних і понад 15 авіаударів

Російські війська упродовж доби завдали 14 ракетних та понад 15 авіаційних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України.

Про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗСУ, інформуючи про оперативну ситуацію на фронті станом на 18.00.

“Протягом поточної доби ворог завдав 14 ракетних та понад 15 авіаційних ударів по військових та цивільних об’єктах на території нашої держави. Зокрема, постраждала цивільна інфраструктура в районах населених пунктів Харків, Миколаїв, Вознесенськ, Очаків, Сухий Ставок. У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебувають носії крилатих ракет “Калібр””, – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, авіаційне угруповання противника веде бойові дії з метою підтримки дій наземних угруповань, найінтенсивніше – на Південнобузькому та Донецькому напрямках. Водночас проблемним для противника залишається питання поповнення своїх втрат у живій силі. Так, у виправній колонії №124 міста Донецьк, представники приватної військової кампанії “вагнер” намагаються вербувати засуджених до складу підрозділу.


625