Закриті школи та магазини: чернівчанка, яка мешкає у США, розповіла про “шторм століття” – відео

Шторм “Мілтон” наближається до узбережжя Флориди у США. У нього є великі шанси стани найпотужнішим ураганом Флориди за останні 100 років.

Чернівчанка Анастасія Іванова, яка живе за 90 кілометрів від міста Тампa у Флориді, розповіла про ситуацію в ефірі каналу ВВС.

“Хмари низькі і досить темні. Вітер стихає час від час, але потім знову сильні пориви. У мене маленька донечка і ще в неділю приходили повідомлення з садочку, що він буде закритий. Всі навчальні заклади припинили навчальний процес. З роботи людям теж приходять повідомлення, що вони повинні перебувати вдома через погодні умови у четвер-п’ятницю. На касах у супермаркетах є повідомлення, що можна купити по дві упаковки води на людину. Скляні вітрини у магазинах позакривали залізними бляхами. Заправити автівку важко, бо не усі заправки працюють. Багато людей виїхали в інші шати”, – розповіла Анастасія.

Потужний ураган “Мілтон” сформувався у Мексиканській затоці . Ще перебуваючи у затоці він набув п’ятої, найвищої категорії за шкалою ураганів Саффіра-Сімпсона. Для західного узбережжя Флориди було попередження про урагани та штормові хвилі, триває масштабна евакуація населення.


3 887

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *