США висміяли санкції рф: у списку не той Байден

Екскандидатка в президенти США Гілларі Клінтон та речниця Білого дому Джен Псакі поглузували з запроваджених Росією санкцій проти американських посадовців, зокрема президента Джо Байдена.

Про це написала Гілларі Клінтон у Twitter.

Зокрема Клінтон відповіла у стилі промови під час вручення кінопремії “Оскар”:

“Я хочу подякувати Російській академії за цю нагороду за заслуги перед жанром”.

А речниця Білого дому Джен Псакі зазначила, що “президент Байден — молодший (повне ім’я президента США – Джозеф Робінетт Байден-молодший – Ред.), тому вони, можливо, наклали санкції на його батька, нехай він спочиває з миром. Ніхто з нас не планує туристичних поїздок до Росії. Ніхто з нас не має банківських рахунків, до яких ми не зможемо отримати доступ”.

Раніше, 15 березня, РФ запровадила санкції проти президента США Джо Байдена та низки американських посадовців у відповідь на санкції Заходу через війну Росії проти України.

У санкційному списку 13 американців. Окрім Джо Байдена та Гілларі Клінтон, у списку: держсекретар Ентоні Блікен, глава Пентагону Ллойд Остін, глава Об’єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі, радник президента з питань національної безпеки Джейк Салліван, директор ЦРУ Вільям Бернс, прессекретар Білого дому Джен Псакі, син президента Хантер Байден.

Сьогодні, 06:36
Коментарів
0

350