«Труп, який говорить»: медики помітили погіршення здоров’я Путіна – відео

Президент Росії Володимир Путін записав чергове звернення. Однак на цьому відео помітні ознаки погіршення здоров’я очільника Кремля, які відзначили медики.

Про це в ефірі 24 каналу повідомили ведучі Катерина Соляр та Артем Овдієнко. За словами Соляр, вони звернулись до медиків, аби ті пояснили поведінку Путіна на відео.

Ведуча зауважила, що зазвичай Путін дуже сильно жестикулює. Втім цього разу руки в нього лежали абсолютно нерухомо.

За висновками медиків, у “бункерного” діда дуже велика проблема із виведенням води з організму. Найімовірніше перед ефіром йому вводили якісь діуретики, зазначила Соляр.

Вона додала, що за словами фахівців медичної сфери, вірогідно Путін зараз на гормональній терапії. На це вказують суттєві проблеми зі здоров’ям різного походження. Зокрема видають його стан і опухлі руки.

“Кажуть, що він все більше стає схожим на “трупа, який говорить”, – підкреслила Соляр.

Ознаки серйозних хвороб
Овдієнко теж відзначив, що він уже зовсім не жестикулює, а міцно зчепив руки. Ба більше, просто тримає одну руку іншою.

Коли деменція або хвороба Альцгеймера – людина не може контролювати тремтіння рук. Саме тому він ймовірно й зчепив ті руки, поклавши на стіл, припустив ведучий.

Він також відзначив, що впадають в око опухлі руки Путіна. За його словами, дивно, що президента Росії знімали в такому невигідному для нього ракурсі.

Що буде, коли помре Путін

Водночас Овдієнко зазначив, що смерть Путіна може зупинити війну Росії проти України. Оскільки тоді в державі-агресорці почнуть ділити владу, а російська армія залишиться без керування та стане розгубленою.

“Тоді ЗСУ буде ще легше її знищувати, вона (російська армія – авт.) почне тікати. Ось так відбувалося б, якби Путін здох”, – підсумував Овдієнко.


237