На Харківщині поліція затримала чоловіка, який підозрюється у збуті психотропних речовин

Через мережу Інтернет харків’янин придбав наркотичні засоби та планував збувати, роблячи «закладки» у Харкові та області. 

В ході досудового розслідування встановлено, що 31-річний житель Харкова через мережу Інтернет придбав психотропну речовину з метою її подальшого збуту шляхом «закладок». Придбані речовини були розфасовані у 50 полімерних зіп-пакетів. Товар зловмисник забрав зі схованки у селі Хроли Харківського району та зберігав при собі. 

Чоловіка затримали у селі Хроли, коли він підшукував місце для «закладок». Поліцейські виявили та вилучили у нього зіп-пакети з речовиною білого кольору. 

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відділення поліції № 1 ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від 4 до 8 років.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю внесення застави у розмірі 60 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Процесуальне керівництво здійснює Харківська окружна прокуратура.                                

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *