Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні домашнього насильства

Зловмисник ображав свою матір, залякував її, штовхав та бив. За вчинення психологічного та фізичного насильства 38-річному чоловіку загрожує до 2 років позбавлення волі.

Протягом декількох місяців до Чугуївського райвідділу надходили повідомлення від 58-річної мешканки Малинівської громади зі скаргами на поведінку сина. За словами жінки, чоловік систематично влаштовував вдома скандали, висловлювався нецензурною лайкою, ображав та принижував її.

Поліцейські виїжджали за адресою та проводили з кривдником профілактичні бесіди, попереджали про відповідальність. Щодо нього складали адміністративні протоколи, виписували заборонні приписи, які передбачали заборону в будь-який спосіб контактувати з потерпілою. Однак такі дії мали короткочасний вплив — зловмисник продовжував кривдити жінку.

Востаннє чоловік прийшов напідпитку. Розпочав сварку, в ході якої висловлювався нецензурною лайкою, погрожував, штовхав матір та вдарив її по голові.

Поліцейські відкрили щодо зловмисника кримінальне провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. 

8 жовтня слідчі поліції оголосили йому про підозру. За санкцією статті чоловікові загрожує максимальне покарання до 2 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *