На в’їзді у Харків з боку Чугуєва почали влаштовувати верхній шар з асфальтобетону

Автодорогу Київ – Харків – Довжанський (ділянка від міста Харкова до кордону з Донецькою областю) ремонтують за Програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Минулого року по Донецькому напрямку із застосуванням перевантажувача асфальтобетонної суміші відновили 95 км дорожнього покриття. Ще 27 км були відновлені до 2020 року. На 2021 рік по цьому напрямку залишалася ділянка на в`їзді у місто Харків та ділянка в місті Чугуєві», – розповіли в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Цими вихідними на в`їзді у Харків, а саме – від стели до посту ДАІ у бік Чугуєва, влаштовано 0,88 км верхнього шару зі щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА).

«Окрім відновлення дорожнього покриття на всій протяжності ремонту дороги М-03 проводилися та подекуди проводяться роботи зі встановлення нових автобусних зупинок, демонтажу наявного та влаштуванню нового бортового каменю, влаштування лотків для забезпечення водовідведення води з проїзної частини, земляні роботи з відновлення узбіч, облаштування з’їздів та примикань, установлення металевого бар’єрного огородження, нанесення дорожньої горизонтальної розмітки», – уточнили у Службі автомобільних доріг.

На сьогодні зі 130 км дороги у межах Харківської області в двох шарах готово вже 122,88 км. Цього року дорожники планують закінчити повністю всі роботи по Донецькому напрямку дороги М-03.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація