Шевченківський район: рятувальники надали допомогу 4-річному хлопчику, нога якого застрягла між конструкціями дитячої гірки

8 липня о 10:34 на номер «101» надійшло повідомлення про те, що на дитячому майданчику 4-річна дитина застрягла ногою у конструкціях гірки. Подія сталася за адресою: м. Харків, вул. Архітекторів, 26.

Співробітники служби порятунку на аварійно-рятувальному автомобілі негайно виїхали за вказаною адресою. На момент їх прибуття було встановлено, що хлопчик 2017 року народження, грався на гірці дитячого майданчику та застряг ногою між її конструкціями. Самотужки витягнути ногу він не міг. Не допомогли звільнитись йому і дорослі, після чого і викликали службу порятунку.

Рятувальники відразу заспокоїли хлопчика та негайно приступили до операції з порятунку. Використовувати гідравлічні ножиці та спеціальний рятувальний інструмент не довелось. За допомогою звичайної олії, якою фахівці ДСНС змастили конструкції гірки, нога хлопчика була безболісно звільнена. Вся операція з порятунку тривала близько 2 хвилин.

 

ГУ ДСНС України у Харківській області

090721-5.jpeg090721-7.jpeg090721-6.jpeg