У Харківській ОДА відбулось засідання громадської ради

Захід відбувся 20 липня під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Антона Деньгуба.

Засідання пройшло за участю членів громадської ради при обласній державній адміністрації та керівників структурних підрозділів Харківської ОДА.

Звертаючись до присутніх, Антон Деньгуб зазначив, що зустрічі у такому складі сприяють налагодженню співпраці між громадською радою та структурними підрозділами облдержадміністрації.

«Для кращої комунікації плануємо створення спільного майданчику для спілкування, обміну досвідом, розроблення спільних пропозицій щодо проєктів програм соціально-економічного, культурного розвитку та інших важливих напрямів розвитку регіону», – зазначив Антон Деньгуб.

Він представив керівникам структурних підрозділів членів громадської ради, зокрема, голову – Костянтина Немічева. 

«Наше завдання – створення громадських рад у всіх громадах області. Вже почали створювати у Харківському та Красноградському районах, – розповів Костянтин Немічев. – Також є задум – створити спільну громадську раду області, до складу якої увійдуть усі керівники громадських рад громад. Для кращої комунікації та зворотного зв’язку».

Також голова громадської ради запропонував допомогу членів громадської ради в організації заходів з нагоди 30-річчя незалежності України.

Антон Деньгуб на завершення зустрічі доручив керівникам усіх структурних підрозділів Харківської обласної державної адміністрації надавати максимальне сприяння громадській раді та визначити відповідальну особу за комунікацію з громадською радою при облдержадміністрації.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація