Співробітники міграційної поліції Харківщини викрили іноземця у нелегальному перебуванні в Україні

45-річний громадянин Російської Федерації 23 липня звільнився з харківської виправної колонії, де з липня 2018 року відбував покарання за крадіжку особистих речей. Підстав для перебування на території держави він не мав.

Заходи проводились співробітниками Управління міграційної поліції ГУНП в Харківській спільно з працівниками Харківського Головного управління державної міграційної служби України.
Співробітники ГУДМС України в Харківській області склали відносно чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Головним управлінням державної міграційної служби України  прийняте рішення про примусове повернення чоловіка до Російської Федерації із застосуванням заборони щодо подальшого в’їзду на територію України терміном на 3 роки. Чоловіка доставили до пункту пропуску «Гоптівка», де під супроводом правоохоронців він покинув територію України.

Відділ комунікації поліції Харківської області