29 липня – святковий день для співробітників кадрового забезпечення

Саме сьогодні вони вже 102 рік поспіль відзначають своє професійне свято – День працівника кадрової служби.

З вітальними словами до поліцейських звернувся начальник ГУНП в Харківській області. Андрій Рубель зазначив, що труд кадровиків важко переоцінити.

– Ви робите дуже важливу справу. Саме від співробітників кадрів залежить, чи буде весь механізм роботи поліції працювати злагоджено, адже ваше основне завдання – підбір кадрів. Тільки вам під силу знайти безцінні кадри, саме ви можете оцінити здібності фахівця. Професіоналізм, результат роботи усіх підрозділів і, врешті-решт, довіра громадян – все це залежить від того, хто прийде на службу в поліцію. Я бажаю, щоб робота приносила вам лише задоволення, – наголосив Андрій Рубель.

  

Також до привітань приєднався начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області Ігор Іванчишин. Він подякував співробітникам кожного відділу, що підпорядкованого підрозділу і підкреслив значимість служби для поліції в цілому.

– Мені дуже приємно і легко працювати в такому колективі професіоналів. Дякую вам за службу, – зазначив Ігор Іванчишин.

Сьогодні підрозділи кадрового забезпечення Харківщини нараховують 210 співробітників, які працюють як в Управлінні кадрового забезпечення, так і безпосередньо у територіальних підрозділах поліції. Вони проводять конкурсний відбір та атестацію кандидатів на посади, комплектують підрозділи поліції кваліфікованими кадрами, організовують професійне навчання поліцейських та підвищення кваліфікації, слідкують за службовою дисципліною та приймають заходи з попередження її порушень, заохочують найкращих співробітників, слідкують за психологічною атмосферою у колективах, підтримують членів сімей працівників поліції, які загинули або отримали інвалідність та виконують багато інших завдань.

За сумлінне виконання своїх службових обов’язків керівник главку поліції Андрій Рубель вручив співробітникам кадрового забезпечення відомчі нагороди і подяки, а також цінний подарунок для всього колективу.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області