Смачні та перевірені рецепти білкового крему для трубочок, який здивує вас своїм смаком!

Білковий крем для трубочок смачні та перевірені рецепти

Білковий крем – це незамінна складова тістечок з трубочками. Він надає їм ніжності, аромату і зберігає свіжість довгий час. Найкраще використовувати білки для цього крему, оскільки яєчні жовтки можуть дати неприємний присмак. Тому цей рецепт саме для тих, хто зазвичай відкидає яєчні білки, а тепер їх можна використати з користю.

Для приготування такого крему потрібно взяти трохи більше, ніж на половину склянки цукру на кожне яйце. Ми збиваємо білки міксером, додаючи цукор понемногу, аж до утворення стійких піків. Таке збивання крему займає всього декілька хвилин.

Однак, якщо ви хочете варіювати смак крему, у білковий крем можна додати ванільний екстракт чи ароматизатор. Додавання ванільного екстракту або інших ароматизаторів дасть крему приємний аромат і неперевершений смак.

Також є один важливий нюанс: білковий крем потрібно збивати на найвищій швидкості, але тільки до появи стійких піків. Будьте обережні і не збийте крем перевищено довго – він може стати склянистим і неприємним на смак. Таке збивання крему потребує всього декількох хвилин, але результат вартий цього часу.

Оскільки крем буде використовуватися для начинки трубочок чи листкового тіста, важливо, щоб він мав консистенцію достатньо щільну і не текучу. Тому бути обережні і слідкувати за консистенцією крему, щоб він не злипся при збиванні, і мав бажану щільність для начинки

Як зробити смачний крем з білків поради кулінарів

Як зробити смачний крем з білків поради кулінарів

Крем для трубочок – це ніжний і смачний десерт, який прикрашає будь-яку випічку і радує своїм неперевершеним смаком. Якщо ви хочете зробити цей крем самостійно, то до простих інгредієнтів додайте поради від професійних кулінарів.

Щоб приготувати білковий крем, вам знадобиться склянка цукру та вісім яєчних білків. Додайте до цієї суміші 200 грамів піску та трохи ванільного екстракту. Насмішуйте ці інгредієнти високою швидкістю міксером протягом кількох хвилин, поки маса не стане густою і блискучою.

Секрет успішного крему для трубочок полягає у правильному паруванні рівнів цукру та піску. За допомогою міксера потрібно міксувати цукровий сироп та “сухий” порошок. Це дозволяє отримати готовий крем з ідеальною консистенцією: легким і повітряним, але достатньо густим для фаршировки виробів.

Таке “сухе” з’єднання даних інгредієнтів робить крем стабільним та не пропускає ексцесивну вологу. Щоб уникнути утворення рідини, крему в процесі запікання, важливо дотримуватися французького методу приготування.

Рекомендація професійних кулінарів полягає в тому, щоб пісок та цукор заповнювали сухими наповнювачами склянку з великим дуплетом. Досить трохи відпустити міксер для того, щоб змішувати інгредієнти помірно. Упевніться, що крем залишився гладким і однорідним утім не надто рідким.

Медово-ванільний крем

Медово-ванільний крем

Цукровий медово-ванільний крем – чудовий варіант для прикрашення трубочок. Досить просто його приготувати, але результат набагато перевершує очікування. Цей крем виконується на основі яєчних білків і має ніжну консистенцію та неперевершений смак.

Для приготування медово-ванільного крему потрібно взяти 6 яєчних білків і збити їх з цукровим піском. Велика склянка цукру буде вистачати. До цього міксером додаємо ванільний екстракт для неповторного аромату. Збиваємо масу до однорідності та м’якості крему – це займе близько 7 хвилин.

Потім до білкової маси додаємо трохи меду, який придасть крему неповторний смак і м’якість. Додавайте мед обережно, щоб не перебити шлунок крему. Достатньо 1 столової ложки меду для того, щоб створити неперевершений смак.

Медово-ванільний крем можна декорувати прянощами, які ще більше нададуть йому запашності. Звертаємо увагу на якість і чистоту прянощів, щоб не пошкодити крем.

Приготування

Приготування

Для приготування білкового крему для трубочок вам знадобиться готовий білковий крем або ви можете приготувати його самостійно. Для цього потрібно миксером вибити яєчні білки разом з цукровим піском до однорідної маси. До отриманої суміші додайте ванільного екстракту для приємного аромату.

Якщо ви готуєте самі білковий крем, то рекомендується використовувати свіжі яйця та цукор з тростинки, а не цукор-пісок. В певних рецептах може бути вказано точні співвідношення яєчних білків та цукру, тому цим керуйтеся при його приготуванні.

Після приготування крему його варто охолодити в холодильнику протягом кількох годин, щоб він став ще густішим і набагато зручнішим у використанні для заповнення трубочок. Якщо маєте велику кількість тіста і бажаєте приготувати більше крему, розмір порцій витримуйте, щоб не перетворувати його у зайвий.

Після охолодження крем готовий до використання. Він має мати консистенцію, схожу на масляний крем, тому його просто потрібно нанести внутрішнім слоєм трубочки з тістом і насолоджуватися смаком. У разі, якщо ваш крем занадто рідкий, додайте трохи пудри біляк або кукурудзяного крохмалю для товстшого стану. Але додавайте їх дуже обережно, щоб уникнути надання крему неприємного присмаку.

Білково-сметанна начинка

Білково-сметанна начинка

Приготувати білковий крем для трубочок – це просто! Ця начинка володіє ніжною структурою й неповторним смаком.

Для приготування такої начинки нам знадобиться 1 склянка цукрового піску, 3 яєчні білки, 200 г сметани, 1 чайна ложка ванільного цукру та 2 листки гелатину.

Візьміть яєчні білки й разом з цукровим піском вибивайте їх міксером протягом 10 хвилин. Як тільки вони стануть білими й густими, ваш білковий крем готовий до використання.

Однак, крем буде набагато смачнішим та апетитнішим, якщо його збити разом із сметаною. Для цього відійміть 2 столові ложки збитих білків, додайте до них сметану й ванільний цукор. Ретельно змішайте ці інгредієнти міксером протягом 2 хвилин.

Тепер приготування гелатину. Замочіть листки гелатину у холодній воді протягом 5 хвилин. Після цього розітріть їх у водяній бані, але не доводьте до кипіння. Додайте розтоплений гелатин до білково-сметанової суміші й добре перемішайте.

Отже, ваш білково-сметанний крем готовий! Він досить густий, але легко наноситься на трубочки. При подачі крему його можна прикрасити шматочками фруктів або горішками.

Білковий крем з желатином

Білковий крем з желатином

Для приготування смачного білкового крему з желатином необхідно мати наступні інгредієнти: білкову склянку, 0,5 склянки цукрового піску, 1 склянку ванільного міксеру. За допомогою міксера збиваємо білкову склянку до стану міцної піни. Розтоплюємо желатин у декількох ложках холодної води і заливаємо його кип’ятком для розчинення.

Додаємо цукровий пісок в збиту білкову масу і продовжуємо збивати, поки отримаємо густий і кремовий крем. Потім поступово додаємо розчинений желатин, продовжуючи збити міксером протягом декількох хвилин.

Крем готовий, його можна використовувати для наповнення трубочок, пиріжків або декорування тіста. Смачний білковий крем з желатином додає солодкій випічці неповторного смаку та набагато більше поживної цінності за рахунок яєчних білків.

Не забувайте, що такий крем повинен бути використаний відразу після приготування, оскільки він має тенденцію швидко розтікатися та розм’якати. Насолоджуйтесь ніжним білковим кремом у солодощах!