Олег Синєгубов привітав колектив АТ «Українські енергомашини» з 88-річчям

20 січня голова ХОДА ознайомився з виробничими потужностями енергетичного гіганта та привітав його співробітників із річницею заснування заводу.

Як зазначив гендиректор АТ «Українські енергомашини» Віктор Суботін, наразі підприємство може відзначати декілька визначних дат: 21 січня 1934 року – день заснування підприємства і 2 грудня 2021 року – день, коли було об’єднано потужності «Турбоатома» та «Електроважмашу» в єдиний організм – «Українські енергомашини».

Олег Синєгубов, вітаючи колектив заводу, відзначив потужності заводу, зазначаючи, що продукцію підприємства використовують 45 країн світу.  

«Ви проходите зараз непростий шлях, але в умовах реорганізації двох підприємств ви змогли налагодити ефективну економічну модель. Завдячуючи всім вам, збережено робочі місця і, як мені здається, – ви обрали правильний шлях на зростання своїх безпосередніх потужностей», – звернувся до присутніх Олег Синєгубов.

Він наголосив, влада є партнером підприємства, його підтримують на рівні Міністерств та Президента України.

«Зі святом вас! Миру, добра і злагоди. Запевняю, що в особі облдержадміністрації у вас є надійний партнер, який разом із вами буде лобіювати інтереси підприємства та  працівників цього заводу. Дякую вам за вашу працю!», – привітав колектив заводу Олег Синєгубов.

Кращі працівники АТ «Українські енергомашини» були відзначені грамотами та подяками голови ХОДА.   

«Сьогоднішній день народження – безумовно історична подія, адже відновлено історичну справедливість. Нагадаю, в 1934 році було засновано Харківський  турбогенераторний завод, в 1953 році  «Електроважмаш»  – тягові і генераторні машини, і ось 2022 рік – знову одна велика родина – один колектив», – сказав гендиректор АТ «Українські енергомашини» Віктор Суботін.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація